Παγιδεύτηκαν δύο ανήλικοι σε χαράδρα 150 μέτρων στο Τρόοδος - Πολίτης έτρεξε για βοήθεια και κατέληξε και αυτός στη χαράδρα

Παγιδεύτηκαν δύο ανήλικοι σε χαράδρα 150 μέτρων στο Τρόοδος - Πολίτης έτρεξε για βοήθεια και κατέληξε και αυτός στη χαράδρα

Άμεση και καταλυτική ήταν η βοήθεια  μελών της Αστυνομίας, ως προς τον απεγκλωβισμό δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 11 και 15 ετών, τα οποία παγιδεύτηκαν σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων στο Τρόοδος.

Η πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 12.30 το μεσημέρι ανέφερε, ότι δύο ανήλικα αγόρια, ενώ βρίσκονταν και έπαιζαν σε σημείο κοντά στη χιονίστρα, λόγω του παγωμένου εδάφους, γλίστρησαν και κατέληξαν σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων.

Πολίτης που βρισκόταν στην περιοχή προσέτρεξε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και  να καταλήξει και αυτός στη χαράδρα.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, όπου μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Τροόδους και Πλατρών, με τη χρήση του ερπυστριοφόρου οχήματος διάσωσης κατάφεραν και απεγκλώβισαν τα παιδιά, τα οποία μετέφεραν σε ασφαλές μέρος, όπου και παραδόθηκαν στους κηδεμόνες τους.

Ο πολίτης κατάφερε και ανέβηκε από τη χαράδρα πριν την άφιξη της Αστυνομίας. Από το περιστατικό δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE