Παγιδεύτηκαν δύο ανήλικοι σε χαράδρα 150 μέτρων στο Τρόοδος - Πολίτης έτρεξε για βοήθεια και κατέληξε και αυτός στη χαράδρα

Παγιδεύτηκαν δύο ανήλικοι σε χαράδρα 150 μέτρων στο Τρόοδος - Πολίτης έτρεξε για βοήθεια και κατέληξε και αυτός στη χαράδρα

Άμεση και καταλυτική ήταν η βοήθεια  μελών της Αστυνομίας, ως προς τον απεγκλωβισμό δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 11 και 15 ετών, τα οποία παγιδεύτηκαν σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων στο Τρόοδος.

Η πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 12.30 το μεσημέρι ανέφερε, ότι δύο ανήλικα αγόρια, ενώ βρίσκονταν και έπαιζαν σε σημείο κοντά στη χιονίστρα, λόγω του παγωμένου εδάφους, γλίστρησαν και κατέληξαν σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων.

Πολίτης που βρισκόταν στην περιοχή προσέτρεξε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και  να καταλήξει και αυτός στη χαράδρα.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, όπου μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Τροόδους και Πλατρών, με τη χρήση του ερπυστριοφόρου οχήματος διάσωσης κατάφεραν και απεγκλώβισαν τα παιδιά, τα οποία μετέφεραν σε ασφαλές μέρος, όπου και παραδόθηκαν στους κηδεμόνες τους.

Ο πολίτης κατάφερε και ανέβηκε από τη χαράδρα πριν την άφιξη της Αστυνομίας. Από το περιστατικό δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE