Επιτροπής Εμπορίου: Στο επίκεντρο τα νέα αυξημένα τραπεζικά τέλη

Επιτροπής Εμπορίου: Στο επίκεντρο τα νέα αυξημένα τραπεζικά τέλη

Τα αυξημένα νέα τραπεζικά τέλη θα βρεθούν στο επίκεντρο συνεδρίας της κοινοβουλευτικής επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού την Τρίτη, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών, του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και της Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού.

 


Στη συνεδρία κλήθηκαν επίσης να παραστούν εκπρόσωποι του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, ο Ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λτδ, ο Διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Λτδ, ο διευθύνων σύμβουλος της Astrobank Λτδ, ο διευθύνων σύμβουλος της RCB Bank Λτδ, ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Cyprus Λτδ κλπ (Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», Λευκωσία).

Κλήθηκαν ακόμη να παραστούν εκπρόσωποι των εργοδοτικών οργανώσεων ΚΕΒΕ και ΟΕΒ, των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΠΕΟ, ΣΕΚ και ΔΕΟΚ, του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών και της Παγκύπριας Ένωσης Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.