ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτροπής Εμπορίου: Στο επίκεντρο τα νέα αυξημένα τραπεζικά τέλη

Επιτροπής Εμπορίου: Στο επίκεντρο τα νέα αυξημένα τραπεζικά τέλη

Τα αυξημένα νέα τραπεζικά τέλη θα βρεθούν στο επίκεντρο συνεδρίας της κοινοβουλευτικής επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού την Τρίτη, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών, του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και της Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού.

 


Στη συνεδρία κλήθηκαν επίσης να παραστούν εκπρόσωποι του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, ο Ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λτδ, ο Διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Λτδ, ο διευθύνων σύμβουλος της Astrobank Λτδ, ο διευθύνων σύμβουλος της RCB Bank Λτδ, ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Cyprus Λτδ κλπ (Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», Λευκωσία).

Κλήθηκαν ακόμη να παραστούν εκπρόσωποι των εργοδοτικών οργανώσεων ΚΕΒΕ και ΟΕΒ, των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΠΕΟ, ΣΕΚ και ΔΕΟΚ, του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών και της Παγκύπριας Ένωσης Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Βίντεο-σοκ από την ομηρεία γυναικών από τη Χαμάς - «Αυτές είναι που μπορούν να μείνουν έγκυες»

Έμιλυ Γιολίτη: Μας έδειξε τον Χρύσανθο Τσουρούλλη να κάνει αλεξίπτωτο στα γενέθλια του

Θανατηφόρο με 29χρονο στη Λάρνακα: Τι κατέδειξε η νεκροτομή για τα αίτιαΑυτοί είναι οι νέοι διορισμοί στην Κεντρική Τράπεζα και στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων - Η απόφαση του Υπουργικού

Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί στην Κεντρική Τράπεζα και στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων - Η απόφαση του Υπουργικού

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αποφάσισε τον διορισμό της κας Ευγενίας Χριστοδούλου και του κ. Γεώργιου Καρατζιά, αμφότεροι ορκωτοί λογιστές, με εκτενή πείρα στον χρηματοπιστωτικό τομέα, στις θέσεις των εκτελεστικών συμβούλων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top