ΛΕΜΕΣΟΣ: Μητέρα μονογονιός σε απόγνωση ζητά δουλειά , πάνες και τρόφιμα για το 3χρονο και 1έτους μωρό της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μητέρα μονογονιός σε απόγνωση ζητά δουλειά , πάνες και τρόφιμα για το 3χρονο και 1έτους μωρό της

Ακόμα μια ιστορία, ακομα μια οικογένεια σε ανάγκη για βοήθεια, γίνεται γνωστή μέσω εθελοντικών ομάδων.

Συμφωνα με την εθελοντική διαδικτυακή ομάδα "Προσφέρω Απλόχερα/Κύπρος" και οπως ανάρτησε μια εκ των διαχειριστών της σελιδας, Σαλλυ Παναγιώτου, μητέρα μονογονιός δυο παιδιών ηλικίας 3 και 1 έτους, χρειάζεται πάνες και τρόφιμα.

Σύμφωνα με την κ.Παναγιώτου , η μονογονιος θέλει να βρει δουλειά καθώς δεν μπορεί να βασιστεί η να περιμένει βοήθεια απο το Ε.Ε.

Μάλιστα οπως ανέφερε η μονογονιος στην κ.Παναγιώτου δεν έχει αυτοκίνητο ωστόσο εαν βρεθεί δουλειά θα παίρνει το λεωφορείο "και θα το παλέψει.....όσα και να μου μένουν μου είπε θα είμαι ευχαριστημένη"

Η μητέρα μονογονιός όπως αναφέρεται στην έκκκληση χωρισε πρόσφατα και ετσι δεν πιάνει καμία βοηθεια 

Δείτε την εκκληση και ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE