ΛΕΜΕΣΟΣ: Μητέρα μονογονιός σε απόγνωση ζητά δουλειά , πάνες και τρόφιμα για το 3χρονο και 1έτους μωρό της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μητέρα μονογονιός σε απόγνωση ζητά δουλειά , πάνες και τρόφιμα για το 3χρονο και 1έτους μωρό της

Ακόμα μια ιστορία, ακομα μια οικογένεια σε ανάγκη για βοήθεια, γίνεται γνωστή μέσω εθελοντικών ομάδων.

Συμφωνα με την εθελοντική διαδικτυακή ομάδα "Προσφέρω Απλόχερα/Κύπρος" και οπως ανάρτησε μια εκ των διαχειριστών της σελιδας, Σαλλυ Παναγιώτου, μητέρα μονογονιός δυο παιδιών ηλικίας 3 και 1 έτους, χρειάζεται πάνες και τρόφιμα.

Σύμφωνα με την κ.Παναγιώτου , η μονογονιος θέλει να βρει δουλειά καθώς δεν μπορεί να βασιστεί η να περιμένει βοήθεια απο το Ε.Ε.

Μάλιστα οπως ανέφερε η μονογονιος στην κ.Παναγιώτου δεν έχει αυτοκίνητο ωστόσο εαν βρεθεί δουλειά θα παίρνει το λεωφορείο "και θα το παλέψει.....όσα και να μου μένουν μου είπε θα είμαι ευχαριστημένη"

Η μητέρα μονογονιός όπως αναφέρεται στην έκκκληση χωρισε πρόσφατα και ετσι δεν πιάνει καμία βοηθεια 

Δείτε την εκκληση και ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE