ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μονόωρη στάση εργασίας αποφάσισε η ΠΟΕΔ – Διορία 15 ημερών στο Υπ. Υγείας για ουσιαστικά μέτρα

Μονόωρη στάση εργασίας αποφάσισε η ΠΟΕΔ – Διορία 15 ημερών στο Υπ. Υγείας για ουσιαστικά μέτρα

Ως πρώτο μέτρο αντίστασης, η ΠΟΕΔ, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρία του ΔΣ της το απόγευμα της Πέμπτης 20/1, ανακοίνωσε μονόωρη στάση εργασίας στις 7 Φεβρουαρίου.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Μύρια Βασιλείου, στις 3 Φεβρουαρίου θα συγκληθεί νέα συνεδρία του ΔΣ για να επαναξιολογήσει την κατάσταση.

«Δίνεται διορία δύο βδομάδων στο Υπουργείο Υγείας για λήψη ουσιαστικών μέτρων σε νηπιαγωγεία και ειδικά σχολεία, στα θέματα υποστελέχωσης των σχολείων που προκαλούνται και την τοποθέτηση συστημάτων εξαερισμού στις σχολικές αίθουσες», είπε στη σελίδα μας η κα. Βασιλείου.

Όσον αφορά το μέτρο του ‘test to stay’, η Μύρια Βασιλείου είπε ότι εφόσον δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμη για το σχετικό πρωτόκολλο, διατηρούμε τις επιφυλάξεις και ενστάσεις μας και το εντάσσουμε στο συνολικό πλαίσιο της διαχείρισης της πανδημίας από την Κυβέρνηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top