ΕΛΛΑΔΑ

«Αδερφή μου εγώ σε πιστεύω» φωνάζουν για την 24χρονη Γεωργία - Εν αναμονή για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων - ΒΙΝΤΕΟ

«Αδερφή μου εγώ σε πιστεύω» φωνάζουν για την 24χρονη Γεωργία - Εν αναμονή για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων - ΒΙΝΤΕΟ

Συνθήματα έξω από καφέ-μπαρ της παραλιακής στη Θεσσαλονίκη φωνάζουν διαδηλωτές με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε σουίτα ξενοδοχείου της πόλης.

«Με την Γεωργία είμαστε μαζί, στον δι@@@ο να στείλουνε τον κάθε βιαστή», φωνάζουν μεταξύ άλλων διαδηλωτές που πραγματοποιούν πορεία κατά της έμφυλης βίας.

Μπροστά στην είσοδο του καταστήματος έχουν γράψει με σπρέι «αδερφή μου εγώ σε πιστεύω».

Παρατείνεται, στο μεταξύ, το θρίλερ με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στην παραλία της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Και αυτό, καθώς τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης δεν θα παραδοθούν σήμερα στην ανακρίτρια, αλλά -πιθανότατα- την προσεχή Δευτέρα. Ο φάκελος με τα ευρήματα αναμενόταν να παραδοθεί σήμερα, αλλά, σύμφωνα με το makthes.gr, άργησε να σταλεί το e-mail στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Ελβετία.

Τα αποτελέσματα από τη Βέρνη αναμένεται να σταλούν μέσα στις επόμενες ώρες και το τελικό πόρισμα θα συμπεριλαμβάνει και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο ΑΠΘ. Ένα τελικό πόρισμα που, λόγω του Σαββατοκύριακου που μεσολαβεί, θα παραδοθεί τη Δευτέρα.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top