ΥΓΕΙΑ

Τρεις κινήσεις που ξυπνούν την λίμπιντο - Η σημαντικότητα της νοητικής προετοιμασίας

Τρεις κινήσεις που ξυπνούν την λίμπιντο - Η σημαντικότητα της νοητικής προετοιμασίας

Μπορεί το να μοιραστούμε τις φαντασιώσεις μας με το έτερο ήμισυ να μην εγγυάται την απογείωση της λίμπιντο, μια και πολλές φορές η αποκάλυψή τους μπορεί να τις αποδυναμώσει και να μην οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, εντούτοις υπάρχουν μερικοί πιο απλοί – και με λιγότερο κόστος – τρόποι να αφυπνίσετε τη λίμπιντό σας.

Αφήστε χώρο για το σεξ. Καταλάβετε το, δεν είστε ούτε φίλοι, ούτε αδέλφια! Μπορεί η εγγύτητα να είναι απαραίτητη στο ζευγάρι, αλλά η υπερβολική εξοικείωση μπορεί να σκοτώσει το σεξ. Εάν θέλουμε να ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον ίσως πρέπει να δούμε τον σύντροφό μας σαν έναν ξένο, έναν άγνωστο που πρέπει να τον ανακαλύψουμε και να τον κατακτήσουμε εκ νέου. Με δυο λόγια αφήστε χώρο για περισσότερο μυστήριο και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Φτιάχνουμε ατμόσφαιρα. Όχι δεν εννοούμε να ανάψετε κεριά ή να βάλετε χαμηλή μουσική. Εννοούμε να φτιάξετε «εγκεφαλική» ατμόσφαιρα, δηλαδή να στρέψετε τη σκέψη σας προς πιο ερωτικές κατευθύνσεις. Εάν θέλετε να προκύψει η ερωτική επαφή τότε πρέπει να την βάλετε στο μυαλό σας, να την επιθυμήσετε, να αφήσετε χώρο στη σκέψη σας γι’ αυτή. Με απλά λόγια χρειάζεται προετοιμασία όχι μόνο σωματική, αλλά και νοητική.

Πινελιές ανανέωσης. Μη διστάσετε να εμπλουτίσετε το ερωτικό σας ρεπερτόριο με ό,τι μπορεί να φέρει γερές δόσεις ανανέωσης, εφόσον υπάρχει η συναίνεση του συντρόφου σας. Δοκιμάστε να σπάσετε τη νόρμα και τη ρουτίνα στο σεξ… βγαίνοντας από την κρεβατοκάμαρα, αλλάζοντας τις κινήσεις και τις ίδιες στάσεις που με την πάροδο των χρόνων ο καθένας έχει μάθει πλέον με κλειστά τα μάτια και στερούν την απόλαυση της επαφής.

Πηγή: ygeiamou.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top