Απίστευτο κι όμως… κυπριακό - Πάσσαλος «φύτρωσε» στη μέση του δρόμου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο κι όμως… κυπριακό - Πάσσαλος «φύτρωσε» στη μέση του δρόμου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο κι όμως… κυπριακό περιστατικό με πάσσαλο της ΑΗΚ να «φυτρώνει» στη μέση ενός δρόμου στην Αραδίππου.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα «Φιλελεύθερος». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πάσσαλος βρίσκεται στην περιοχή του κοιμητηρίου Αραδίππου, σε συνοικία που άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» και τόνισε ότι δεν θα έπρεπε ο δρόμος να δοθεί στην κυκλοφορία εξ’ αρχής, αφού ο πάσσαλος που προϋπήρχε, ακόμη παραμένει εκεί και δεν υπάρχει ούτε φωτισμός.

Έπειτα, ανέφερε ότι η κατασκευή της μελέτης για ηλεκτροδότηση και ηλεκτροφώτιση των δρόμων στο συγκεκριμένο σημείο όπου γίνεται διαχωρισμός οικοπέδων, δεν έχει ολοκληρωθεί από την Αρχή Ηλεκτρισμού.

Η κ. Παπαδοπούλου απευθύνει έκκληση προς τις αρμόδιες Αρχές να ενημερώνουν έγκαιρα τις τοπικές διευθύνσεις της ΑΗΚ έτσι ώστε όπου παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα να ενεργεί έγκαιρα ο οργανισμός, πρωτίστως για την ασφάλεια του κοινού.   

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE