ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν δρόμοι σε πόλεις και αυτοκινητόδρομο - Πώς να αποφύγεται τα έργα και την κίνηση

Κλείνουν δρόμοι σε πόλεις και αυτοκινητόδρομο - Πώς να αποφύγεται τα έργα και την κίνηση

Εργασίες θα γίνονται το επόμενο διάστημα σε διάφορα μέρη της Κύπρου όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

1. Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος της φωτοελεγχόμενης συμβολής της Λεωφόρου Φρανγκλίνου Ρούσβελτ με την οδό Δημοκρατίας, στη Λεμεσό
Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων και ο Δήμος Λεμεσού, ανακοινώνουν ότι την Κυριακή 13/02/2022 μεταξύ των ωρών 05:00 το πρωί και 18:00 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος της φωτοελεγχόμενης συμβολής της Λεωφόρου Φρανγκλίνου Ρούσβελτ με την οδό Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα ισχύουν οι πιο κάτω διευθετήσεις:

  • Σε τμήμα της Λεωφόρου Φρανγκλίνου Ρούσβελτ παρά την φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Δημοκρατίας, θα κλείνουν και οι δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη κατεύθυνση, η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.
  • Η οδός Δημοκρατίας από τη συμβολή της με την οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Φρανγκλίνου Ρούσβελτ, θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση από και προς την οδό Δημοκρατίας, θα γίνεται από το δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και ο Δήμος Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί, και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

2. Εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης καλωδίων σε τμήμα του δρόμου Ζακάκι-Τραχώνι, στη Λεμεσό
Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων και η Α.Η.Κ. ανακοινώνουν ότι το Σάββατο 12/02/2022 και την Κυριακή 13/02/2022 από τις 06:30 μέχρι τις 17:30, θα εκτελούνται εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης καλωδίων 132 KV σε τμήμα του δρόμου Ζακάκι - Τραχώνι παρά τη συμβολή του με την οδό Νέας Γενιάς.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 120 μ. περίπου και η διαχείριση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με προσωρινά Φώτα Τροχαίας. Επίσης μέρος της οδού Νέας Γενιάς θα είναι κλειστό για την τροχαία.

3. Δασοκομικές εργασίες σε τμήματα του Αυτοκινητόδρομου Α6 Λεμεσού – Πάφου
Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 μέχρι και την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 από τις 08:30 μέχρι τις 15:00, σε τμήματα του Αυτοκινητόδρομου Α6 Λεμεσού – Πάφου και στις δύο κατευθύνσεις, σε μήκος δρόμου 1,5 – 2 χλμ/ανά μέρα, θα εκτελούνται δασοκομικές εργασίες από το Τμήμα Δασών στην κεντρική διαχωριστική νησίδα για συνολικό μήκος 18 χιλιομέτρων περίπου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η Α.Η.Κ απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top