ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Αννίτας Δημητρίου στους υπαλλήλους της Βουλής

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Αννίτας Δημητρίου στους υπαλλήλους της Βουλής

Μήνυμα στο προσωπικό της Βουλής έστειλε η Αννίτα Δημητρίου, δίνοντάς τους συγχαρητήρια.

Αγαπητές, αγαπητοί,

«Η χθεσινή πραγματοποίηση του Ανοικτού Διαλόγου για το Μέλλον της Ευρώπης από τη Βουλή των Αντιπροσώπων υπήρξε ιδιαιτέρως επιτυχής, τόσο από πλευράς διοργάνωσης όσο και από πλευράς ουσίας. Κατατέθηκαν από όλες και όλους τους συμμετέχοντες διεισδυτικές απόψεις και δημιουργικοί προβληματισμοί, ενώ οι ερωτήσεις και θέσεις που διατυπώθηκαν από πολίτες βοήθησαν στην ανάπτυξη ενός γόνιμου και συμπεριληπτικού διαλόγου. Ως Βουλή των Αντιπροσώπων είμαστε τώρα σε θέση να καταγράψουμε και να διαβιβάσουμε προς τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπη τη δική μας εθνική συνεισφορά στον ευρύτερο πολιτικό και κοινωνικό διάλογο που διεξάγεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το γεγονός ότι λάβαμε εκατοντάδες θετικές αναφορές και ευμενή σχόλια για τη διοργάνωση. Οργανώσεις, ακαδημαϊκοί, δημόσιοι λειτουργοί, δημοσιογράφοι, πολλοί πολίτες αλλά και βουλευτές εξέφρασαν την ευαρέσκεια τους για το υψηλό επίπεδο και το δημοκρατικό πνεύμα του διαλόγου που αναπτύχθηκε.

Μέσα και από την χθεσινή διοργάνωση, επιβεβαιώθηκε ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων διαθέτει τόσο την ισχυρή βούληση όσο και τα απαραίτητα μέσα για να αναβαθμίσει την σχέση και την αλληλεπίδραση της με τους πολίτες και να ενισχύσει την εμπιστοσύνη της Κοινωνίας των Πολιτών προς τους θεσμούς.

Απευθύνω τα συγχαρητήρια και τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλες και όλους εσάς που εργαστήκατε μεθοδικά και συγκροτημένα όλο το προηγούμενο διάστημα για να έχουμε αυτό το πολύ θετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να είστε περήφανες και περήφανοι γιατί εργάζεστε στη Βουλή των Αντιπροσώπων και μέσα από τη δική σας προσπάθεια συνεισφέρετε στην επίτευξη υψηλών στόχων που σχετίζονται με την κοινωνική πρόοδο της πατρίδας μας και την ενίσχυση της θέσης της εντός της μεγάλης ευρωπαϊκής μας οικογένειας.

Με εκτίμηση,
Αννίτα Δημητρίου,

Πρόεδρος Βουλής των Αντιπροσώπων».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top