Ουκρανία: Πύραυλος χτύπησε δεξαμενόπλοιο κοντά στην Οδησσό – Έφερε σημαία Μολδαβίας

Ουκρανία: Πύραυλος χτύπησε δεξαμενόπλοιο κοντά στην Οδησσό – Έφερε σημαία Μολδαβίας

Ένα δεξαμενόπλοιο με σημαία Μολδαβίας που μετέφερε χημικά προϊόντα φέρεται να χτυπήθηκε από πύραυλο κοντά στο λιμάνι της Οδησσού στην Ουκρανία, σύμφωνα με τη Ναυτική Υπηρεσία της Μολδαβίας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δύο μέλη του πληρώματος έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Live: Μάθετε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

«Πληροφορηθήκαμε πριν από μόλις 10 λεπτά ότι όλα τα μέλη του πληρώματος διασώθηκαν, αλλά δύο τραυματίσθηκαν σοβαρά και βρίσκονται καθ' οδόν για το νοσοκομείο», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters, ο Βαντίμ Παβαλάτσι, υποδιευθυντής του οργανισμού.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE