Ουκρανία: Πύραυλος χτύπησε δεξαμενόπλοιο κοντά στην Οδησσό – Έφερε σημαία Μολδαβίας

Ουκρανία: Πύραυλος χτύπησε δεξαμενόπλοιο κοντά στην Οδησσό – Έφερε σημαία Μολδαβίας

Ένα δεξαμενόπλοιο με σημαία Μολδαβίας που μετέφερε χημικά προϊόντα φέρεται να χτυπήθηκε από πύραυλο κοντά στο λιμάνι της Οδησσού στην Ουκρανία, σύμφωνα με τη Ναυτική Υπηρεσία της Μολδαβίας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δύο μέλη του πληρώματος έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Live: Μάθετε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

«Πληροφορηθήκαμε πριν από μόλις 10 λεπτά ότι όλα τα μέλη του πληρώματος διασώθηκαν, αλλά δύο τραυματίσθηκαν σοβαρά και βρίσκονται καθ' οδόν για το νοσοκομείο», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters, ο Βαντίμ Παβαλάτσι, υποδιευθυντής του οργανισμού.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE