Ενας θάνατος και 476 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τρίτη

Ενας θάνατος και 476 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τρίτη

Ενας θάνατος και 476 περιστατικά μετά τη διενέργεια 14.924 τεστ καταγράφηκαν την Τρίτη στα κατεχόμενα, ενώ 335 άτομα πήραν εξιτήριο ή βγήκαν από την καραντίνα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας» αναφέρει ότι από τα νέα περιστατικά τα 208 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 118 στην Κερύνεια, τα 86 στην Αμμόχωστο, τα 29 στη Μόρφου, 25 στο Τρίκωμο και 10 στην περιοχή της Λεύκας.

Μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έχουν γίνει 5.897.350 τεστ και καταγράφηκαν 68.741 κρούσματα. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 4124 άτομα, τα 47 στο νοσοκομείο πανδημίας, 5 στην εντατική.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας στα κατεχόμενα έφτασε τα 196.

Σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 1660 εμβολιασμοί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν την τριμερή: Καταθέτει συγκεκριμένη πρόταση - «Επιζητούμε την επανέναρξη συνομιλιών από το σημείο, όπου διακόπηκαν»

ΠτΔ πριν την τριμερή: Καταθέτει συγκεκριμένη πρόταση - «Επιζητούμε την επανέναρξη συνομιλιών από το σημείο, όπου διακόπηκαν»

Με μια πολύ συγκεκριμένη πρόταση που περιλαμβάνει πέντε πτυχές προσέρχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE