ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σύνδεσμος Τραπεζών: Εφαρμόζονται οι κυρώσεις - Συνεχίζεται η εξυπηρέτηση πελατών

Σύνδεσμος Τραπεζών: Εφαρμόζονται οι κυρώσεις - Συνεχίζεται η εξυπηρέτηση πελατών

Οι τράπεζες μέλη του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου εφαρμόζουν πλήρως τις κυρώσεις που η ΕΕ επέβαλε κατά της Ρωσίας και η εξυπηρέτηση των πελατών τους συνεχίζεται απρόσκοπτα, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος.

«Οι τράπεζες μέλη του Συνδέσμου Τραπεζών εφαρμόζουν πλήρως τις επιβληθείσες κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ευθυγραμμίζονται με το νέο πλαίσιο, όπως αυτό συνεχώς μεταβάλλεται από τις έκτακτες συνθήκες που ολόκληρος ο πλανήτης βιώνει», αναφέρει ο Σύνδεσμος προσθέτοντας ότι καμία τράπεζα μέλος του Συνδέσμου δεν περιλαμβάνεται στις κυρώσεις που εφαρμόζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ η εξυπηρέτηση των πελατών συνεχίζεται απρόσκοπτα με στόχο τη διαφύλαξη της οικονομικής δραστηριότητας.

Εξάλλου, ο Σύνδεσμος σημειώνει ότι παρακολουθεί με θλίψη, ανησυχία και προβληματισμό τις εξελίξεις σε σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι οποίες έχουν άμεσες ανθρωπιστικές, κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές επιπτώσεις.

«Ελπίδα μας είναι σύντομα ο πόλεμος να σταματήσει, η ανθρωπιστική κρίση, να τερματιστεί και η οικονομική δραστηριότητα να επανέλθει στην κανονικότητα», καταλήγει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Αναβρασμός επικρατεί στα κόμματα του κεντρώου χώρου, μετά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Σε μία προσπάθεια ανάλυσης των αποτελεσμάτων και του φαινομένου Φειδίας, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, είναι αμφίβολο εάν έχουν λάβει τα μηνύματα των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top