ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη καραμπόλα στην Ελλάδα - Συγκρούστηκαν πάνω από 28 οχήματα – Βίντεο από το σημείο

Απίστευτη καραμπόλα στην Ελλάδα - Συγκρούστηκαν πάνω από 28 οχήματα – Βίντεο από το σημείο

Μεγάλη καραμπόλα με την εμπλοκή δεκάδων οχημάτων σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 6/3 στην Εγνατία Οδό, στα διόδια Πολυμύλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην καραμπόλα ενεπλάκησαν αρχικά πέντε αυτοκίνητα, ενώ στη συνέχεια έπεσαν πάνω σε αυτά και πολλά άλλα.

Υπολογίζεται ότι έχουν εμπλακεί πάνω από 28 αυτοκίνητα, ενώ η Τροχαία Βέροιας έχει απεγκλωβίσει τους 3-4 εγκλωβισμένους οδηγούς που ευτυχώς είχαν τραυματιστεί ελαφρά. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, επτά άτομα, με θλαστικά κυρίως τραύματα διακομίσθηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Στην περιοχή βρέθηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα με 15 υπαλλήλους από την Πυροσβεστική υπηρεσία της Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Στο χώρο αμέσως έφτασαν και οχήματα της οδικής βοήθειας προκειμένου να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα τα οποία είχαν ακινητοποιηθεί, για να δοθεί η δυνατότητα στη συνέχεια της κυκλοφορίας του τμήματος της Εγνατίας οδού από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο ύψος των διοδίων Πολυμύλου στο ρεύμα προς Κοζάνη, γίνεται εκτροπή των οχημάτων στον κόμβο της Βέροιας και κινούνται μέσω Πέλλας.

Παράλληλα, εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

Στην περιοχή επικρατεί πυκνή ομίχλη.

Με πληροφορίες από kozan gr, zougla.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top