ΕΛΛΑΔΑ

Οργή της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τη νέα διακοπή της δίκης

Οργή της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τη νέα διακοπή της δίκης

Το Μικτό Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας αποφάσισε να διακόψει εκ νέου τη δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, για τις 15 Μαρτίου. Το ξέσπασμα της μητέρας του θύματος.


Την έντονη αποδοκιμασία της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη δέχθηκε ακόμη μια φορά η ελληνική Δικαιοσύνη, μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας να διακόψει εκ νέου τη δίκη, αυτή τη φορά για τις 15 Μαρτίου.

«Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!» φώναξε η Κούλα Αρμουτίδου μόλις άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου για διακοπή της δίκης.

Αιτία στάθηκε η ενημέρωση ότι τόσο μία ένορκος όσο και ο δικηγόρος του Αλβανού κατηγορούμενου νοσούν από κορονοϊό και δεν μπορούν να συμμετέχουν αυτό το διάστημα στη δίκη, η οποία ακόμη δεν έχει ξεκινήσει επί της ουσίας.

"Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει COVID λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω! Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο!" είπε κατά την έξοδο της από το δικαστήριο η Κούλα Αρμοτίδου.

Την αγανάκτησή της εξέφρασε και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, η οποία ήταν μαζί με την Αννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, παρούσα στο δικαστήριο.

Η απάντηση ήρθε δια στόματος της εισαγγελέως της έδρας η οποία αναρωτήθηκε: "τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με κοβιντ;".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top