Απόλαυσε τις διακοπές της σε ξενοδοχείο της Λεμεσού και έφυγε κυρία - Δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ

Απόλαυσε τις διακοπές της σε ξενοδοχείο της Λεμεσού και έφυγε κυρία - Δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ

Δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ γυναίκα που έκανε διακοπές σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διευθυντής ξενοδοχείου προχώρησε σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού, πως στις 04 Μαρτίου δέχθηκε τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο και ισχυρίστηκε να πληρώσει τις διακοπές μιας κυρίας.

Την ίδια μέρα, έφτασε στο ξενοδοχείο η κυρία, η οποία έμεινε από τις 04 μέχρι τις 16 Μαρτίου και εξασφάλισε πίστωση τόσο για την διαμονή όσο και για διατροφή για το ποσό των 2779,70 ευρώ.

Όπως ισχυρίζεται ο διευθυντής, η γυναίκα εγκατέλειψε το ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσεις τις οφειλές της.

Εναντίον της γυναίκας αλλά και του ατόμου που τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αναζητούνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE