ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eτοιμαστείτε για βροχές: Ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας σήμερα Τρίτη - Αναλυτικά ο καιρός

Eτοιμαστείτε για βροχές: Ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας σήμερα Τρίτη - Αναλυτικά ο καιρός

Ασταθής αέρια μάζα αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή ενώ ψυχρή αέρια μάζα θα συνεχίσει να επηρεάζει το νησί μέχρι και την Παρασκευή.

Σήμερα ο καιρός αρχικά θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά, κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και το ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στα ορεινά αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια, μέτριοι, 4 μποφόρ, ενώ σταδιακά μέχρι το απόγευμα θα καταστούν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα στα ανατολικά παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 14 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Στα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως, βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 3 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ημιορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικές νεφώσεις πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη, για να παραμείνει πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 43 εκατοστά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top