ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Όλα τα σημεία για διενέργεια test to stay για τη Δευτέρα (28/03) - ΠΙΝΑΚΑΣ

Όλα τα σημεία για διενέργεια test to stay για τη Δευτέρα (28/03) - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ανακοίνωση Υπουργείου Υγείας για σημεία δειγματοληψίας σε σχολικές μονάδες και κλινικά εργαστήρια στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου "test to stay" για τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022.

Το μέτρο “test to stay” εφαρμόζεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς στην Δημοτική και Μέση εκπαίδευση του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, καθώς επίσης και στα παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω που φοιτούν σε νηπιαγωγεία, προδημοτική και ειδικά σχολεία (εξαιρούνται τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας που φοιτούν σε βρεφοπαιδοκομικούς σταθμούς). Το μέτρο “test to stay” απευθύνεται σε άτομα που αποτελούν στενές επαφές επιβεβαιωμένου θετικού περιστατικού και βάσει του πρωτοκόλλου υποχρεούνται σε αυτοπεριορισμό.

Από την εφαρμογή του μέτρου “test to stay” εξαιρούνται τα άτομα που κατέχουν έν ισχύι πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού (ακολουθούνται οι οδηγίες διαχείρισης στενών επαφών).

Οδηγίες σε παιδιά που φοιτούν σε νηπιαγωγεία, προδημοτική και ειδικά σχολεία:

  • Tα παιδιά που αποτελούν στενές επαφές επιβεβαιωμένου θετικού περιστατικού εντός του σχολικού χώρου, θα μπορούν να προσέρχονται στα προκαθορισμένα σημεία που ανακοινώνονται από το Υπουργείο Υγείας για τη διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) κατά την 3η, 5η και 7η ημέρα μετά την επαφή. Τις υπόλοιπες ημέρες (1η, 2η, 4η και 6η) οι γονείς θα πρέπει να διενεργούν self-test στα παιδιά τους. Η χρήση του μέτρου είναι προαιρετική.
  • Οι γονείς θα προμηθευτούν τη συσκευασία self-test από τον/την Υπεύθυνο/η Ιχνηλάτησης της σχολικής μονάδας κατά την 1η ημέρα και στη συνέχεια θα τους παραδίδεται νέα συσκευασία, σε περίπτωση που το παιδί τους αποτελεί στενή επαφή θετικού περιστατικού.
  • Για τα Ειδικά Σχολεία που διαθέτουν νοσηλευτικό προσωπικό, η διενέργεια του τεστ θα γίνεται στην σχολική μονάδα κατά τη άφιξη των παιδιών. Νοείται ότι τα παιδιά που δηλώθηκαν ως στενές επαφές δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τα σχολικά λεωφορεία για τη μεταφορά τους.
  • Όσα παιδιά δεν κάνουν χρήση του εν λόγω μέτρου, θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για τη διαχείριση των στενών επαφών επιβεβαιωμένου θετικού περιστατικού. Δηλαδή, θα αυτοπεριορίζονται για την περίοδο 7 ημερών και η αποδέσμευση θα γίνεται μετά τη διενέργεια εξέτασης (Rapid test) με αρνητικό αποτέλεσμα.
  • Οι γονείς/κηδεμόνες των παιδιών που αποτελούν στενές επαφές θα λαμβάνουν από τον/την Υπεύθυνο/η Ιχνηλάτησης της σχολικής μονάδας, το Έντυπο Καταγραφής Ελέγχου που θα προσκομίζεται κατά την προσέλευσης τους στα προκαθορισμένα σημεία για τη διενέργεια της εξέτασης και στη συνέχεια θα επιδεικνύεται κατά την είσοδο τους στη σχολική μονάδα. Το έντυπο θα υπογράφεται από τους γονείς τις ημέρες που τα παιδιά θα υποβάλλονται σε self – test.
  • Η εξέταση θα παραχωρείται δωρεάν.
  • Το συγκεκριμένο μέτρο αφορά κατ' εξαίρεση μόνο στο ωράριο λειτουργίας των σχολικών μονάδων και μετά την αποχώρηση των παιδιών από τις σχολικές μονάδες θα πρέπει να τίθενται σε αυτοπεριορισμό, καθώς συνεχίζουν να θεωρούνται στενές επαφές και δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος σε άλλες απογευματινές δραστηριότητες.
  • Οι σχολικές μονάδες (νηπιαγωγεία, προδημοτική, ειδικά σχολεία) θα μπορούν να προμηθεύονται τις συσκευασίες self – test από τις σχολικές εφορείες ή από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικής Προσχολικής Εκπαίδευσης Κύπρου.

Τα σημεία του Υπουργείου Υγείας σε σχολικές μονάδες και κλινικά εργαστήρια λειτουργούν από τις 7:00π.μ μέχρι τις 8:00π.μ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων που θα αποτελούν στενές επαφές.

Οδηγίες σε εκπαιδευτικούς:

Οι εκπαιδευτικοί στη Δημόσια και Ιδιωτική Μέση και Δημοτική Εκπαίδευση (δημοτικά, νηπιαγωγεία, ειδικά σχολεία) που αποτελούν στενές επαφές εντός του σχολικού χώρου και κάνουν χρήση της εφαρμογής του μέτρου “test to stay” θα μπορούν να προσέρχονται στα προκαθορισμένα σημεία σε σχολεία ή κλινικά εργαστήρια που ανακοινώνονται καθημερινά από το Υπουργείο Υγείας, για τη διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) καθημερινά για την περίοδο 7 συνεχόμενων ημερών μετά την επαφή. Νοείται ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δεν απαιτείται η διαδικασία “test to stay”.
Το μέτρο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού, ή έλαβαν τουλάχιστον μία δόση εμβολίου, ή ολοκλήρωσαν το εμβολιαστικό τους πρόγραμμα και έχει παρέλθει η περίοδος των 7 μηνών, ή νόσησαν και έχει παρέλθει το διάστημα των 90 ημερών.

Η εξέταση θα παραχωρείται δωρεάν.

Oι εκπαιδευτικοί που δεν θα κάνουν χρήση του εν λόγω μέτρου σε περίπτωση που αποτελούν επαφή θετικού περιστατικού, θα πρέπει να κάνουν χρήση της ειδικής άδειας απουσίας.
Οι εκπαιδευτικοί που αποτελούν στενές επαφές θα λαμβάνουν από τον Υπεύθυνο Ιχνηλάτησης της σχολικής μονάδας, το Έντυπο Καταγραφής Ελέγχου που θα παρουσιάζουν για την περίοδο 7 ημερών κατά την προσέλευσης τους στα προκαθορισμένα σημεία και στη συνέχεια να το επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους στη σχολική μονάδα.

Το συγκεκριμένο μέτρο αφορά κατ' εξαίρεση μόνο στο ωράριο λειτουργίας των σχολικών μονάδων (συμπεριλαμβανομένων ενιαίων ολοήμερων σχολείων και προαιρετικών ολοήμερων σχολείων) και μετά την αποχώρηση των εκπαιδευτικών από τα σχολεία, θα πρέπει να τίθενται σε αυτοπεριορισμό, καθώς συνεχίζουν να θεωρούνται στενές επαφές και δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος σε άλλες απογευματινές δραστηριότητες.

Οδηγίες σε μαθητές/τριες:

Η τήρηση του πιο πάνω μέτρου είναι προαιρετική και απευθύνεται μόνο σε μαθητές/τριες που αποτελούν στενές επαφές επιβεβαιωμένου θετικού περιστατικού COVID-19 και βάσει πρωτοκόλλου πρέπει να αυτοπεριοριστούν και δηλώθηκαν εντός σχολείου, όπως αυτές καθορίζονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο που διέπει τις σχολικές μονάδες (δύο μέτρα απόσταση από όλες τις κατευθύνσεις του θετικού περιστατικού, εντός της σχολικής αίθουσας, κατά την ώρα του διαλείμματος, κατά τη διάρκεια των αθλοπαιδιών και κατά τη μεταφορά με ιδιωτικό όχημα).

Συγκεκριμένα:

μαθητές/τριες που δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού, ή έλαβαν τουλάχιστον μία δόση εμβολίου, ή νόσησαν και έχει παρέλθει το διάστημα των 90 ημερών, έχουν την επιλογή είτε να περιοριστούν για 10 ημέρες όπως προνοεί το σχετικό πρωτόκολλο, είτε να αποδεσμευτούν την 7η ημέρα μετά από τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) ή εργαστηριακή εξέταση PCR, είτε να προσέρχονται στα προκαθορισμένα σημεία για τη διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) καθημερινά για την περίοδο 7 συνεχόμενων ημερών μετά την επαφή. Νοείται ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δεν απαιτείται η διαδικασία “test to stay”.
Οι μαθητές/τριες που συμμετέχουν στο “test to stay”, δεν υποχρεούνται να προσέρχονται στα προκαθορισμένα σημεία δειγματοληψίας που τους παραπέμπει το Υπουργείο Υγείας για τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) κατά την 3η και 5η ημέρα από την ημερομηνία επαφής.
Το συγκεκριμένο μέτρο αφορά κατ' εξαίρεση μόνο στο ωράριο λειτουργίας των σχολικών μονάδων (συμπεριλαμβανομένων ενιαίων ολοήμερων σχολείων και προαιρετικών ολοήμερων σχολείων) και μετά την αποχώρηση των στενών επαφών από τα σχολεία, θα πρέπει να τίθενται σε αυτοπεριορισμό, καθώς συνεχίζουν να θεωρούνται στενές επαφές και δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος σε άλλες απογευματινές δραστηριότητες, (όπως φροντιστήρια, αθλοπαιδιές κ.α)
Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να αποφεύγουν τη διακίνηση τους μέσω των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και η μετάβαση τους στο σχολείο να γίνεται με ιδιωτικό όχημα.
Η απουσία των μαθητών/τριών από την τάξη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εργαστηριακού ελέγχου, θα είναι δικαιολογημένη.

Διευκρινίζεται πως, εάν ένα άτομο υποβληθεί σε εξέταση το απόγευμα και εντοπιστεί θετικό, οι επαφές του στο σχολείο θα μπορούν να κάνουν χρήση της εφαρμογής του μέτρου "test to stay".

Οι μαθητές/τριες της Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης που διαμένουν σε απομακρυσμένες ή ορεινές κοινότητες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τα σημεία δειγματοληψίας που θα επισκέπτονται τις σχολικές μονάδες.

Σε κάθε περίπτωση, την ευθύνη συνοδείας και επίβλεψης των παιδιών που θα προσέρχονται στα κέντρα δειγματοληψίας που βρίσκονται στα σχολεία, έχουν οι γονείς/κηδεμόνες.

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022, θα λειτουργήσουν συνολικά 357 σημεία, εκ των οποίων 256 σε σχολικές μονάδες και 101 σε κλινικά εργαστήρια.

Τα συγκεκριμένα σημεία θα λειτουργούν από τις 7:00π.μ μέχρι τις 8:00π.μ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων που θα αποτελούν στενές επαφές. (Για τους μαθητές/τριες της Μέσης Εκπαίδευσης συστήνεται όπως προσέρχονται μεταξύ των ωρών 07:00 – 07:30, ώστε να μην υπάρχει περαιτέρω απώλεια διδακτικού χρόνου).

Σημεία δειγματοληψίας σε κλινικά εργαστήρια:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

(56 ΣΗΜΕΙΑ)

ΠΕΡΙΟΧΗ

 

ΧΗΜΕΙΟ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΧΑΡΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ 41, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

MPN UNILAB LIMITED

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΔΕΡΒΗ 19, CITY HOUSE, 3ος ΟΡΟΦΟΣ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ

ΚΡΉΤΗΣ 23, 2ΟΣ ΌΡΟΦΟΣ, ΛΕΥΚΩΣΊΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΥΜΒΙΟΣ

ΚΡΗΤΗΣ 12, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΥΜΒΙΟΣ

ΛΟΥΚΗ ΑΚΡΙΤΑ 23 ΑΡ 8, AΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ

ΠΗΝΕΛΌΠΗΣ ΔΈΛΤΑ 7, ΛΥΚΑΒΗΤΤΌΣ

ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ SYNLAB

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΤΣΗ 11Α, ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΥΜΒΙΟΣ

ΛΕΩΦ.ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ 75Β, ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

TZΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ 86, ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ

ΚΑΙΜΑΚΛΙ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ SYNLAB

ΑΓΙΟΥ ΙΛΑΡΙΩΝΟΣ 57, ΚΑΙΜΑΚΛΙ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ

ΚΑΝΤΆΡΑΣ 18, ΚΑΙΜΑΚΛΊ

ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ

ACTBIO-BIOMEDICAL LAB

ΚΥΡΗΝΕΊΑΣ & ΠΡΟΜΗΘΈΩΣ 24, ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ SYNLAB

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 119, ΑΓΛΑΤΖΙΑ

ΧΗΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

ΛΕΩΦΌΡΟΣ ΚΥΡΗΝΕΊΑΣ 132Α, ΑΓΛΑΝΤΖΙΆ

MEDICQUEST MEDICAL DIAGNOSTIC LABORATORY

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 50Β, ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ

ΧΗΜΕΙΟ ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ

ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΣΕΡΙΟΥ 70Α, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ SYNLAB

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 36, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ,

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ

ΤΣΕΡΊΟΥ 30, ΣΤΡΌΒΟΛΟΣ

ΧΗΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

1.ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ 59, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ
2.ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΛΕΜΕΣΟΎ 100, ΣΤΡΌΒΟΛΟΣ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΥΜΒΙΟΣ

KANTAΡΑΣ 154, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ

CLINICAL LABORATORY IOANNA KRENTOU MOUSKIDE

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 66 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 13 ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ

CITY CLINICAL LABORATORIES

ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 139, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΞΥΝΙΣΤΕΡΗ

ΣΤΑΥΡΟΎ 79

ΕΓΚΩΜΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΥΜΒΙΟΣ

ΛΕΩΦ.ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ 37Α, ΕΓΚΩΜΗ

ΧΗΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

ΛΕΩΦ. 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 55Α, ΜΑΚΕΔΟΝΊΤΙΣΣΑ

MEDICQUEST MEDICAL DIAGNOSTIC LABORATORY

METOXIOY 68 A-B, ΕΓΚΩΜΗ

ΛΑΤΣΙΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ SYNLAB

ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥ 1, ΛΑΤΣΙΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ

ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ ΣΤΑΎΡΟΥ1Β. ΛΑΤΣΊΑ

ΧΗΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΚΑΡΊΟΥ ΙΙΙ 33, ΛΑΤΣΙΆ

NONIS CLINICAL LAB

ΟΝΟΎΦΡΙΟΥ ΚΛΗΡΊΔΗ 1, ΛΑΤΣΙΆ

ΓΕΡΙ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΞΥΝΙΣΤΕΡΗ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΙΟΥ 16

ΔΑΛΙ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟΣ Λ. ΠΑΠΑΛΟΪΖΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ ΟΛΥΜΠΙΟΥ 10Γ, ΔΑΛΙ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΞΥΝΙΣΤΕΡΗ

ΧΑΛΚΆΝΟΡΟΣ 56Α

ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟ ΝΗΣΟΥ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ

ΙΠΠΟΚΡΆΤΟΥΣ 8, ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟ ΝΗΣΟΥ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΥΜΒΙΟΣ

ΛΕΩΦ ΑΡΧ.ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ33 ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟ

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ

ΛΕΟΦΌΡΟΣ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΊΟΥ ΙΙΙ 32, ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ

ΧΗΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΡΧ.ΜΑΚΑΡΊΟΥ ΙΙΙ 10, ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ              

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ SYNLAB

ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 72, ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΥΜΒΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 38Α, ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ SYNLAB

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 11, ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΣΕΡΙ

ΧΗΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΙΕΡΊΔΗ 40Β, ΤΣΕΡΙ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΞΥΝΙΣΤΕΡΗ

ΜΙΧΑΛΆΚΗ ΚΟΥΣΟΥΛΊΔΗ 1

ΨΗΜΟΛΟΦΟΥ

MPN UNILAB LIMITED

ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΝΑΡΗ 15Β, ΨΗΜΟΛΟΦΟΥ

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ SYNLAB

ΑΥΛΩΝΟΣ 2, ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΥΜΒΙΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 73 Γ1, ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ

ΧΗΜΕΙΟ ΔΕΣΠΩ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ

100, ΓΡ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ,KOKKIΝOTΡΙΜΙΘΙΑ

MEDICQUEST MEDICAL DIAGNOSTIC LABORATORY

ΓΡ.ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 26, ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ

ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗΣ

ΧΗΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

ΛΕΩΦ.ΤΡΟΟΔΟΥΣ 15Β, ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗΣ

ΕΥΡΥΧΟΥ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ SYNLAB

ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ 1, ΕΥΡΥΧΟΥ

ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ,ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Π.Ζ ΑΓΑΠΙΟΥ

ΑΡΧ.ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΙΙΙ 20, ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ

ΚΛΗΡΟΥ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ SYNLAB

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΚΑΡΕΙΟΥ 102Β, ΚΛΗΡΟΥ

ΑΡΕΔΙΟΥ

ΧΗΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ 21, ΑΡΕΔΙΟΥ

ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑΣ

MEDICQUEST MEDICAL DIAGNOSTIC LABORATORY

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 15Β, ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑΣ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΧΗΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

ΓΡΗΓΌΡΗ ΑΥΞΕΝΤΊΟΥ 21Γ, ΑΓ.ΒΑΡΒΆΡΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΞΥΝΙΣΤΕΡΗ

ΓΡΗΓΌΡΗ ΑΥΞΕΝΤΊΟΥ 8

ΚΑΤΩ ΠΥΡΓΟΣ ΤΥΛΛΗΡΙΑΣ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΥΜΒΙΟΣ

ΚΑΤΩ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΛ 96300257

 

ΛΑΡΝΑΚΑ

(12 ΣΗΜΕΙΑ)

ΛΑΡΝΑΚΑ

GEORGALLIDES CLINICAL LABS

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 20, ΛΑΡΝΑΚΑ

ΧΗΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

ΑΡΤΑΣ 14, ΛΑΡΝΑΚΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

1.ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΜΥΛΩΝΑ 20, ΛΑΡΝΑΚΑ
2.ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ 18, ΚΑΤ. 8, ΛΑΡΝΑΚΑ

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

ΧΗΜΕΙΟ ΛΟΥΚΑ ΚΟΝΟΜΟΥ

ΜΑΚΑΡΊΟΥ Γ' 44, ΆΛΙΣΟΝ ΚΩΡΤ 12, ΑΡΑΔΊΠΠΟΥ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΥΜΒΙΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΤΣΗ 14 ΚΑΤ.Νο3, ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

ΟΡΟΚΛΙΝΗ

ΧΗΜΕΙΟ ΛΟΥΚΑ ΚΟΝΟΜΟΥ

ΓΡΊΒΑ ΔΙΓΕΝΉ 33Β, ΟΡΌΚΛΙΝΗ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΙΙΙ 23A, ΟΡΟΚΛΙΝΗ

ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ

ΧΗΜΕΙΟ ΛΟΥΚΑ ΚΟΝΟΜΟΥ

ΕΖΕΚΊΑ ΠΑΠΑΙΩΆΝΝΟΥ 3Α, ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΆ

ΚΙΤΙ

BIOANALYSIS LABORATORY

ΑΡΧ.ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΙΙΙ 92Β, ΚΙΤΙ

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ

ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΗΜΕΙΟ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΝΩΛΗ 5, ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ

ΛΕΙΒΑΔΙΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ 45

ΣΚΑΡΙΝΟΥ

NONIS CLINICAL LAB

ΑΓΊΟΥ ΛΟΥΚΆ 33, ΣΚΑΡΊΝΟΥ

 

ΛΕΜΕΣΟΣ

(22 ΣΗΜΕΙΑ )

ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΗΜΕΊΟ ΧΡΉΣΤΟΣ Γ. ΠΑΜΠΑΚΕΡΊΔΗΣ

1.ΟΔΌΣ ΜΊΛΤΩΝΟΣ 27,ΛΕΜΕΣΟΣ
2. ΟΔΌΣ ΦΡΑΓΚΛΊΝΟΥ ΡΟΎΣΒΕΛΤ 294

BIOANALYSIS LABORATORY

ΣΠΥΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ 23C, ΛΕΜΕΣΟΣ

ASPI ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

1.ΒΑΣΙΛΈΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ 115, ΤΣΊΡΕΙΟ
2.ΑΠΟΣΤΌΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ 40, ΛΕΜΕΣΟΣ
3.ΔΗΜΉΤΡΗ ΛΙΠΈΡΤΗ 8, ΛΕΜΕΣΟΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ,ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Π.Ζ ΑΓΑΠΙΟΥ

1.ΣΟΦΙΑΣ ΤΣΙΡΟΥ 9, TOULLA COURT3,ΛΕΜΕΣΟΣ
2.ΝΙΚΟΥ ΠΑΤΤΙΧΗ 36Α, ΛΕΜΕΣΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ASPI ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΕΥΑΓΌΡΟΥ 50  ΔΙΑΜ. 2, ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ

NEOCLEOUS LAB

ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ 25, ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, 

ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ

ΧΗΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ 26,ΛΕΜΕΣΟΣ

CLINICAL AND ENVIRO LABORATORY

ΜΙΛΤΩΝΟΣ 60, ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

NEOCLEOUS LAB

ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΜΥΛΩΝΑ 45, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ

ASPI ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΑΓΊΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉΣ 110, ΓΕΡΜΑΣΌΓΕΙΑ

ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

NEOCLEOUS LAB

ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΙΙΙ 6, ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

NONIS CLINICAL LAB

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 5, ΙΟΚΑΣΤΗ Α΄, ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ

ΧΗΜΕΙΟ  ΜΑΙΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (MEDICHEMLABS)

ΟΔΟΣ ΠΑΦΟΥ & ΚΑΛΑΒΡΥΩΝ 1, ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ,ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Π.Ζ ΑΓΑΠΙΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 45,ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ

ΠΥΡΓΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΧΗΜΕΙΟ  ΜΑΙΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (MEDICHEMLABS)

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 1, ΠΥΡΓΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΚΥΒΙΔΕΣ

ASPI ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

 ΔΉΜΟΥ ΒΎΡΩΝΟΣ 1, ΚΥΒΊΔΕΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ

ASPI ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΚΡΕΜΑΣΤΉΣ ΡΌΔΟΥ 13, ΕΠΙΣΚΟΠΉ

ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ

NONIS CLINICAL LAB

ΜΆΡΚΟΥ ΔΡΆΚΟΥ 31 ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΆ

 

ΠΑΦΟΣ

(7 ΣΗΜΕΙΑ)

ΠΑΦΟΣ

ΧΗΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 23,ΠΑΦΟΣ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ SYNLAB

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΑΒΒΑ 49, ΘΕΑΝΩ COURT

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

MY GENE MOLECULAR DIAGNOSTICS LAB

ΑΡΧ.ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΙΙΙ 113, ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

ΧΛΩΡΑΚΑ

POLYANALYSIS CLINICAL LABORATORY

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 87, ΧΛΩΡΑΚΑ

ΠΕΓΕΙΑ

ASPI ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

 ΜΙΧΑΛΆΚΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΎ 58, ΠΈΓΕΙΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΥΜΒΙΟΣ

ΠΑΦΟΣ CORAL BAY

ΠΟΛΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ

ΖΑΚΟΣ LAB

ΑΠΟΣΤΌΛΟΥ ΑΝΔΡΈΑ 18, ΠΌΛΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΎΣ

 

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

(4 ΣΗΜΕΙΑ)

ΠΡΩΤΑΡΑΣ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΥΜΒΙΟΣ

ΛΕΩΦ ΠΡΩΤΑΡΑ ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ 347, ΠΡΩΤΑΡΑΣ

ΑΥΓΟΡΟΥ

ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΚΟΠΗΣ Α. ΠΕΤΡΗ

ΚΑΡΥΩ 95Γ, ΑΥΓΟΡΟΥ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΡΑΤΗ

ΝΙΚΟΥ ΨΑΡΑ 82, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

ΔΕΡΥΝΕΙΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΡΑΤΗ

ΑΡΧ.ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ΄28, ΔΕΡΥΝΕΙΑ

 

Σημεία δειγματοληψίας σε σχολικές μονάδες:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Λύκειο Παλουριώτισσας

Γυμν. Παλουριώτισσας

THE AMERICAN INT. SCHOOL IN CYPRUS

Λύκειο Εθν. Κυπριανού (Στροβόλου)

Λύκειο Ακρόπολης

Λύκειο Λατσιών

Γυμν. Λατσιών

Λύκειο Αρχ. Μακαρίου Γ΄ (Δασούπολη)

Α' Τεχνική Σχολή Λευκωσίας

Γυμν. Σταυρού-Στροβόλου

THE AMERICAN ACADEMY NICOSIA

THE SENIOR SCHOOL

Τεχνική Σχολή Μακάριος Γ'

Ελληνική Σχολή ΦΟΡΟΥΜ - Μέση Εκπαίδευση

G.C. SCHOOL OF CAREERS - Μέση Εκπαίδευση

THE ENGLISH SCHOOL - Μέση Εκπαίδευση

Γυμν. Ακρόπολης

THE GRAMMAR SCHOOL NICOSIA - Μέση Εκπαίδευση

Γυμν. Αρχαγγέλου - Λακατάμειας

Γυμν. ΄Εγκωμης

Γυμν.  Αγ. Βαρβάρας Λευκωσίας

Γυμν. Αγλαντζιάς

Γυμν. Κωνσταντινουπόλεως

Γυμν. Ανθούπολης

Γυμν. Αγ. Δομετίου

Γυμν. Διανέλλου & Θεοδ.

Γυμν. Αγ. Βασιλείου

Γυμν. Μακεδονίτισσας

Γυμν. Αρχ. Μακαρίου Γ΄ (Πλατύ)

Γυμν. Αγ. Στυλιανού

Περιφ. Γυμν. Α΄ Λευκωσίας-Νήσου

Περιφ.Γυμν. Β΄ Λευκωσίας – Κλήρου

Γυμν. Γερίου

Γυμν. Σολέας-Ευρύχου

Γυμν. Κοκκινοτριμιθιάς

Λύκειο Παλιομετόχου

Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας + PASCAL ENGLISH SCHOOL

Γυμν. Ακακίου (Περιφερ.)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δημοτικό Σχολείο - Καϊμακλί Γ΄

Δημοτικό Σχολείο Παλουριώτισσας Β'

Δημοτικό Σχολείο Λατσιών Α'

Δημοτικό Σχολείο Λατσιών Β'

Δημοτικό Σχολείο Λατσιά Γ'

Δημοτικό Σχολείο - Λατσιά Δ΄

Δημοτικό Σχολείο "Πεύκιος Γεωργιάδης"

ΤΕΡΡΑ ΣΑΝΤΑ - Δημοτικό

Pascal Private Primary School Lefkosia

THE JUNIOR SCHOOL

The Grammar Junior School - Δημοτικό

Δημοτικό Σχολείο - Έγκωμη Α΄

Δημοτικό Σχολείο Έγκωμης Β'

Δημοτικό Σχολείο - Κοκκινοτριμιθιά Β'

Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς Α' - Αγίου Γεωργίου

Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς Γ'

Δημοτικό Σχολείο - Αγλαντζιά Δ΄

Δημοτικό Σχολείο - Αγλαντζιά Ε΄ - Άκη Κλεάνθους

Δημοτικό Σχολείο Λυμπιών

Δημοτικό Σχολείο Αρεδιού

Δημοτικό Σχολείο Λυκαβητού

Δημοτικό Σχολείο - Κωνσταντινουπόλεως

Δημοτικό Σχολείο - Άγιος Βασίλειος

Δημοτικό Σχολείο Μακεδονίτισσας Β'

Δημοτικό Σχολείο - Μακεδονίτισσα Γ΄ - Στυλιανού Λένα

Δημοτικό Σχολείο - Δασούπολη

Δημοτικό Σχολείο Εργατών

Δημοτικό Σχολείο Πάνω Δευτεράς

Δημοτικό Σχολείο - Λακατάμεια Α΄  - Αγίας Παρασκευής και Αγίου Νικολάου

Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά

Δημοτικό Σχολείο Λακατάμειας Β' - Αγίου Μάμα

Δημοτικό Σχολείο - Λακατάμεια Γ΄ - Αγίου Γεωργίου

Δημοτικό Σχολείο Λακατάμειας Δ' - Αγίου Νεοφύτου

Δημοτικό Σχολείο - Λακατάμεια Ε΄ - Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου

Δημοτικό Σχολείο - Λακατάμεια Ζ΄- Αγίου Παντελεήμονα

Δημοτικό Σχολείο - Τσέρι Β΄

Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αντωνίου

Δημοτικό Σχολείο Περνέρα

Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου

Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

Δημοτικό Σχολείο Σταυρού

Δημοτικό Σχολείο "Χατζηγεωργάκης Κορνέσιος"

Δημοτικό Σχολείο Χρυσελεούσας

Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα

Δημοτικό Σχολείο - Άγιος Δομέτιος Γ'

Δημοτικό Σχολείο - Άγιος Δομέτιος Α'

Δημοτικό Σχολείο Αγίων Ομολογητών

Δημοτικό Σχολείο Ακρόπολης

Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας

Δημοτικό Σχολείο Κακοπετριάς

Δημοτικό Σχολείο Μάμμαρη

Δημοτικό Σχολείο - Αγίοι Τριμιθιάς

Δημοτικό Σχολείο Ψιμολόφου

Δημοτικό Σχολείο Ταμασός (Περιφερειακό)

Δημοτικό Σχολείο Λυθροδόντα - "Μελέτιον"

Δημοτικό Σχολείο Δαλίου Β'

Δημοτικό Σχολείο - Δάλι Γ΄

Δημοτικό Σχολείο - Μένικο

Δημοτικό Σχολείο Μαθιάτη

Δημοτικό Σχολείο - Άγιος Μάρωνας

Δημοτικό Σχολείο Ανάγειας

Δημοτικό Σχολείο Φαρμακάς-Καμπί

Δημοτικό Σχολείο Αγροκηπιάς

Δημοτικό Σχολείο Κάτω Πύργου

 

ΛΕΜΕΣΟΣ

ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Λύκειο Απ. Πέτρου και Παύλου

Γ' Τεχνική Σχολή Λεμεσού

ΕΛΛ/ΚΗ ΣΧΟΛΗ  PASCAL + PASCAL ENGLISH SCHOOL Λ/ΣΟΥ

Γυμν. Αγρού (Εξατάξιο)

Λύκειο Αγ. Σπυρίδωνα

Γυμν. Επισκοπής

Θέκλειο Γυμν.

THE GRAMMAR SCHOOL LIMASSOL

Β' Τεχνική Σχολή Λεμεσού

FOLEY'S GRAMMAR SCHOOL

Λανίτειο Γυμν.

Γυμν. ΄Υψωνα

Γυμν. Καλογεροπούλου

Γυμν. Αγ. Φυλάξεως

Γυμν. Τραχωνίου

Γυμν. Νεάπολης

Γυμν. Ζακακίου

Γυμν. Αγ. Ιωάννη

Γυμν. Λινόπετρας

Γυμν. Αγ. Αθανασίου

Γυμν. Πολεμιδιών

Γυμν. Καθολικής

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

THE GRAMMAR PRIVATE ENGLISH JUNIOR SCHOOL - Δημοτικό

American Academy Junior School

Δημοτικό Σχολείο - Λεμεσός ΚΕ΄ - Εκάλης

Δημοτικό Σχολείο - Λεμεσός ΚΣτ΄ - Παναγίας Τριχερούσας

Δημοτικό Σχολείο - Λεμεσός Ι΄ - Χαλκούτσας - Βασίλη Μιχαηλίδη

Δημοτικό Σχολείο - Λεμεσός ΚΑ΄ - Κοντοβάθεια

Δημοτικό Σχολείο - Ποταμός Γερμασόγειας Β΄

Δημοτικό Σχολείο - Λεμεσός Κ΄ - Αγίου Παντελεήμονα

Δημοτικό Σχολείο - Κάτω Πολεμίδια ΚΗ΄ - Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Δημοτικό Σχολείο - Λεμεσός ΙΑ΄ - Τσίρειο

Δημοτικό Σχολείο - Γερμασόγεια

Δημοτικό Σχολείο - Άγιος Αθανάσιος Β΄

Δημοτικό Σχολείο - Ύψωνας Α΄

Δημοτικό Σχολείο Ύψωνα Β'

Δημοτικό Σχολείο - Ύψωνας Γ΄

Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ΚΓ' - Αγίου Σπυρίδωνα Β'

Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού Ιστ' - Ζακακίου - Πολύκαρπου Βλάχου

Δημοτικό Σχολείο Πύργου

Δημοτικό Σχολείο Μουτταγιάκας

Δημοτικό Σχολείο Κολοσσίου Β' - Αποστόλου Ανδρέα και Αγίας Φωτεινής

Δημοτικό Σχολείο Κάτω Πολεμιδιών Β΄ - Αγίου Γεωργίου

Δημοτικό Σχολείο Κάτω Πολεμιδιών ΙΕ΄ - Αγίου Νεοφύτου

Δημοτικό Σχολείο Πάνω Πολεμιδίων - Καρμιώτισσας

Δημοτικό Σχολείο Κάτω Πολεμιδίων ΙΖ' - Αγίου Νικολάου

Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ΙΒ' - Λανίτειο

Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ΚΖ' - Τιμίου Προδρόμου

Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού Θ' - Καψάλου

Δημοτικό Σχολείο Ποταμού Γερμασόγειας Α'

Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ΙΘ΄ -  Αγίας Φυλάξεως

Δημοτικό Σχολείο Λινόπετρας

Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού Η' - Ομόνοιας (ΚΑ + ΚΒ)

Δημοτικό Σχολείο Ζ' - Αποστόλου Ανδρέα (ΚΑ + ΚΒ)

Δημοτικό Σχολείο "Άγιοι Ανάργυροι" - Μονή Μοναγρούλι

Δημοτικό Σχολείο Ασγάτας

Δημοτικό Σχολείο Πισσούρι

Δημοτικό Σχολείο Πάχνας

Δημοτικό Σχολείο Άγιος Αμβρόσιος

Δημοτικό Σχολείο Καλού Χωριού

Δημοτικό Σχολείο "Ιαματική"

Δημοτικό Σχολείο Πελενδρίου

Δημοτικό Σχολείο Τριμίκληνης

 

ΛΑΡΝΑΚΑ

ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Λύκειο Αρχ. Μακαρίου Γ΄ Λάρνακας

Γυμν. Αραδίππου

Γυμν. Λευκάρων (Εξατάξιο)

Τεχνική Σχολή Λάρνακας

Λύκειο Λιβαδιών

Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου

PASCAL ENGLISH SCHOOL - ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Γυμν. Βεργίνας

Γυμν. Δροσιάς

Ευρυβιάδειο Γυμν.

Γυμν. Πετράκη Κυπριανού

Γυμν. Ξυλοτύμπου (Περ.)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

American Academy Junior School Larnaca

Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου

Δημοτικό Σχολείο Αραδίππου Α'

Δημοτικό Σχολείο - Αραδίππου Γ΄

Δημοτικό Σχολείο - Αραδίππου Δ΄ - Αγίου Φανουρίου

Δημοτικό Σχολείο - Αραδίππου Ε΄ - Αγίων Αυξεντίου και Ευσταθίου 

Δημοτικό Σχολείο - Λιβάδια

Δημοτικό Σχολείο - Αθηένου

Δημοτικό Σχολείο Σωτήρος - Τούλας Χαραλάμπους

Δημοτικό Σχολείο - Κίτι

Δημοτικό Σχολείο Δρομολαξιάς Α'

Δημοτικό Σχολείο - Δροσιά - «Μιχαλάκης Παρίδης»

Δημοτικό Σχολείο Καθαρής - Δημήτρη Λιπέρτη

Δημοτικό Σχολείο Προδρόμου

Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λαζάρου Α' - Χριστόφορου Χριστοφίδη

Δημοτικό Σχολείο - Καμάρες

Δημοτικό Σχολείο - Βορόκληνη

Δημοτικό Σχολείο Ζήνων

Δημοτικό Σχολείο Ξυλοφάγου Α'

Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη

Δημοτικό Σχολείο Ορμήδειας Β'

Δημοτικό Σχολείο Πύλας

Δημοτικό Σχολείο Τερσεφάνου

Δημοτικό Σχολείο Κόρνου

Δημοτικό Σχολείο Μοσφιλωτής

Δημοτικό Σχολείο Ψευδά

Δημοτικό Σχολείο Πυργών

Δημοτικό Σχολείο Μαζωτού

Δημοτικό Σχολείο Αναφωτίας

Δημοτικό Σχολείο Κελλιών

 

ΠΑΦΟΣ

ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ Πάφου

Γυμν. Έμπας (Περιφερ.)

Λύκειο κ' Τεχνική Σχολή  Έμπας

Λύκειο Αγ. Νεοφύτου

Τεχνική Σχολή Πάφου

Γυμν. Αποστόλου Παύλου

Γυμν. Παναγίας Θεοσκέπαστης

Γυμν. Α΄ Αγίου Θεοδώρου

Γυμν. Γεροσκήπου

Νικολαϊδειο Γυμν.

Γυμν. Πόλις Χρυσοχούς

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

The International School of Paphos - Δημοτικό

Δημοτικό Σχολείο - Πάφος Ι΄ - «Ευαγόρας Παλληκαρίδης»

Δημοτικό Σχολείο - Πάφος Θ΄ - Κουπάτειο

Δημοτικό Σχολείο - Γεροσκήπου Β΄

Δημοτικό Σχολείο - Πάφος Δ΄ - Κάτω Περβολιών

Δημοτικό Σχολείο Πέγειας

Δημοτικό Σχολείο Κονιών

Δημοτικό Σχολείο Πάφου Η' - Ιορδάνειο

Δημοτικό Σχολείο Πάφου ΙΑ' - Αγίου Σπυρίδωνα

Δημοτικό Σχολείο Μεσόγης

Δημοτικό Σχολείο Κισσόνεργας - Χρίστου Κκέλη

Δημοτικό Σχολείο Πάφου Ζ΄ - Αγίου Κενδέα

Δημοτικό Σχολείο Χλώρακας - Λέμπας - Αγίου Στεφάνου

Δημοτικό Σχολείo Πάφου Α' - Νεοφύτειο

Δημοτικό Σχολείo Πάφου Β' - Δημήτριο

Δημοτικό Σχολείo Πάφου Στ'

Δημοτικό Σχολείο Πάφου Γ' - Αποστόλου Παύλου

Δημοτικό Σχολείο Πάφου ΙΒ' - "Πεύκιος Γεωργιάδης"

Δημοτικό Σχολείο Κούκλια

Δημοτικό Σχολείο Τίμης

Δημοτικό Σχολείο Πάφος Ε' - Αγίου Δημητρίου

Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς

Δημοτικό Σχολείο Αργάκας

Δημοτικό Σχολείο Πολεμίου

Δημοτικό Σχολείο Στρουμπιού

Δημοτικό Σχολείο Τσάδα - Κοίλη "Ευαγόρα Παλληκαρίδη"

Δημοτικό Σχολείο Τάλας

 

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Γυμν. Παραλιμνίου

Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου

Τεχνική Σχολή Αυγόρου

Γυμν. + Λύκειο Δερύνειας-ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Γυμν. Κοκκινοχωρίων

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δημοτικό Σχολείο Αυγόρου Α'

Δημοτικό Σχολείο Δερύνειας Γ'

Δημοτικό Σχολείο - Σωτήρα Γ'

Δημοτικό Σχολείο - Παραλίμνι Α΄

Δημοτικό Σχολείο - Λιοπέτρι Α'

Δημοτικό Σχολείο - Δάσος Άχνας - "Φώτης Πίττας"

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί απείλησε την Κύπρο η Χεζμπολάχ; - Το οπλοστάσιο, η πολεμική εμπειρία και το ενδεχόμενο «χτυπήματος»

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Καταγγελίες από πολίτες για «αδικαιολόγητες» επιπλέον χρεώσεις λόγω συμμετοχής στο Σχέδιο

Πήγε για κολύμπι το βράδυ και του βγήκε…«ξινό» - Εντόπισε πιστόλι στο βυθό της θάλασσας

Καλοκαιρινές διακοπές: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Οι φετινοί δημοφιλέστεροι προορισμοί, ο λόγος επιλογής και οι τιμές

Πήγαν να τους συλλάβουν, έσπρωξαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή τσάντας

Άνοιξε το πολυαναμενόμενο Goody’s Burger House στη Λευκωσία - Δείτε βίντεο και φωτογραφίεςΣτηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Ξεκάθαρη ήταν η στήριξη της ΕΕ προς τη Λευκωσία, μετά τις απειλές του επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, που ανέφερε ότι η Κύπρος θα «γίνει μέρος του πολέμου» αν το Ισραήλ χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top