Τέσσερεις θάνατοι και 747 νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Κυριακή

Τέσσερεις θάνατοι και 747 νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Κυριακή

Τέσσερεις ασθενείς COVID-19 απεβίωσαν στα κατεχόμενα την Κυριακή ενώ τα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανήλθαν σε 747, μετά από 20616 διαγνωστικές εξετάσεις.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» τα 348 θετικά περιστατικά εντοπίστηκαν στην Λευκωσία, τα 125 στην Κερύνεια, 197 στην Αμμόχωστο, τα 23 στο Τρίκωμο, τα 42 στη Μόρφου και τα 12 στη Λεύκα.

Μετά τα τελευταία δεδομένα της Κυριακής, τα κρούσματα στα κατεχόμενα από την αρχή της πανδημίας ανέρχονται σε 81448 και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 σε 216.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.