ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδόθηκε στον Έπαρχο Αμμοχώστου ο ναυαγοσωστικός εξοπλισμός της Αγίας Νάπας

Παραδόθηκε στον Έπαρχο Αμμοχώστου ο ναυαγοσωστικός εξοπλισμός της Αγίας Νάπας

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου παρέδωσε χθες Τρίτη 29 Μαρτίου, στον Επαρχο Αμμοχώστου Γεώργιο Χρυσαφίνη, τον ναυαγοσωστικό εξοπλισμό του Δήμου με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της ναυαγοσωστικής μονάδας αλλά και για τον εξοπλισμό των πύργων ναυαγοσωστών».

Προστίθεται ότι «η παράδοση του εξοπλισμού έγινε μετά την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών να εντάξει τις παραλιακές περιοχές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου στο Εθνικό σχέδιο ΣΑΛΑΜΙΣ, το οποίο προνοεί ανάμεσα σε άλλα τη διαχείριση της Ναυαγοσωστικής Υπηρεσίας του κάθε Δήμου, από την Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου».

Ο Επαρχος Αμμοχώστου «ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας για την παράδοση του εξοπλισμού, τον οποίο η Επαρχιακή Διοίκηση χρειάζεται άμεσα έτσι ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει να προσφέρει τις ναυαγοσωστικές υπηρεσίες, τις οποίες προσέφερε μέχρι σήμερα ο Δήμος Αγίας Νάπας. Σκοπός μας είναι να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που προσέφερε παλαιότερα ο Δήμος και οι οποίες ήταν εξαιρετικές» ανέφερε ο κ. Χρυσαφίνης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου εξέφρασε τη «βεβαιότητα ότι το υλικό θα αξιοποιηθεί καταλλήλως από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Επαρχιακής Διοίκησης και πως το Εθνικό Σχέδιο «ΣΑΛΑΜΙΣ» θα συμβάλει τα μέγιστα στην περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στις παραλίες».

Ταυτόχρονα «διαβεβαίωσε πως ο Δήμος Αγίας Νάπας θα είναι πάντοτε πρόθυμος να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια του ζητηθεί».

Ο Δήμαρχος εξέφρασε επίσης «ευχαριστίες προς τους ναυαγοσώστες του Δήμου που για χρόνια έκαναν τον Δήμο Αγίας Νάπας περήφανο, σώζοντας ζωές, θέτοντας ακόμη και τους εαυτούς τους σε κίνδυνο, φέρνοντας πάντα εις πέρας με επιτυχία την κάθε αποστολή τους στο δύσκολο έργο που επιτελούσαν».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top