Πήγε να τον πατήσει με το αυτοκίνητο του γιατί του είπε να το μετακινήσει - Συνελήφθη 73χρονος

Πήγε να τον πατήσει με το αυτοκίνητο του γιατί του είπε να το μετακινήσει - Συνελήφθη 73χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε 73χρονος στην Πάφο για διερευνώμενη υπόθεση βαριάς σωματικής βλάβης, πραγματικής σωματικής βλάβης και κακόβουλης ζημιάς προς διευκόλυνση των ανακρίσεων του ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, υπό κράτηση τέθηκε 73χρονος, που συνελήφθη στην Πάφο, ο οποίος φέρεται να οδήγησε το αυτοκίνητο του εναντίον άντρα που του είπε να το μετακινήσει. Τα αδικήματα διεπράχθησαν την 31η Μαρτίου του 2022 στην Πάφο.

Παραπονούμενος είναι 72χρονος.

Ο 72χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ ακολούθως χθες πήρε εξιτήριο.

Εναντίον του 73χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE