ΚΟΣΜΟΣ

Μοντέλο μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τον σύντροφό της μετά από καβγά - Δείτε φωτογραφίες

Μοντέλο μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τον σύντροφό της μετά από καβγά - Δείτε φωτογραφίες

Ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες του διαδικτύου αποκαλύπτει τις τραγικές συνέπειες που είχε ένας καβγάς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών. Το αποτέλεσμα ήταν ο άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Στα πλάνα, που εξασφάλισε το «TMZ», φαίνεται μια γυναίκα με χειροπέδες να φορά το σουτιέν της και να είναι βουτηγμένη στο αίμα. Η νεαρή κοπέλα κάθεται στο πάτωμα ενός πολυτελούς διαμερίσματος και μιλάει με αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί δέχθηκαν την περασμένη Κυριακή κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν έναν 27χρονο άνδρα βαριά τρυματισμένο με μαχαίρι, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Montelo_1_aima
Montelo_2_aima
 
Η αστυνομία λέει ότι το θύμα είναι ο Christian Tobechukwu Obumseli και κατέληξε νεκρός μετά από καβγά που είχε με τη σύντροφό του.

Οι αστυνομικοί δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα της κοπέλας αλλά ο δικηγόρος της οικογένειας του Christian, λέει ότι η γυναίκα είναι το μοντέλο του πρακτορείο IG, Courtney Tailor, δηλαδή η σύντροφος του Christian.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνεται πώς όντως η κοπέλα είναι η Courtney καθώς η ίδια νωρίτερα την ίδια μέρα είχε δημοσιεύσει βίντεο στο Instagram της με πανομοιότυπα ρούχα.

Fans_Montelo



Η Courtney είναι αρκετά γνωστή καθώς είχε εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι του G-Eazy το 2015, «Me, Myself and I».

video_clip


Η Courtney Tailor δεν συνελήφθη και δεν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση καθώς απειλούσε να αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Η Courtney έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακόλουθους και εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στα social media του Christian.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top