ΕΛΛΑΔΑ

Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας - Τι βρέθηκε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας - Τι βρέθηκε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Οι εξελίξεις για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη είναι ραγδαίες. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι αιτίες θανάτων και των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας που έφυγαν από τη ζωή πριν από την Τζωρτζίνα, δηλαδή της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ η αστυνομία κάνει «φύλλο και φτερό» το τάμπλετ της 9χρονης.

Τι βρέθηκε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι ανακριτικές αρχές, έδωσαν τελευταία την εντύπωση πως κάτι το σημαντικό, ως στοιχείο, κρύβει το τάμπλετ της μικρής Τζωρτρζίνας, το οποίο «υπόπτως» κατά τις ίδιες, η Ρούλα Πισπιρίγκου «θέλησε να εξαφανίσει για κάποιο λόγο…» και ζήτησε – αιφνιδιάζοντας ακόμα και τον τότε σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη – να μπει μέσα στο φέρετρο του παιδιού, όπως κι έγινε, έναντι ενός άλλου παιχνιδιού, κάτι που έγινε με τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας, τη Μαλένα και την Ιριδα.

Το τι κρύβει αυτό το «χρυσό» τάμπλετ της Τζωρτζίνας θα το βρουν οι αστυνομικές αρχές, αν και οι πρώτες διαρροές από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Αττικής, δεν εμπεριέχουν κάτι… και σίγουρα όχι το μέγα ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από μία τυχόν παραγγελία της κεταμίνης ή κάτι άλλο ενοχοποιητικό από τη μάνα ή ακόμα το θύμα, πριν η παραπληγία την εμποδίσει να γράφει εκεί ή να ζωγραφίζει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, στο τάμπλετ βρέθηκαν, τρία πράγματα:

Ενα βίντεο με το την «Πέπα το Γουρουνάκι».
Ενα βίντεο από το γνωστό τηλεοπτικό σίριαλ «Παρά πέντε» του mega.
Ενα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό Μάρκο Σεφερλή.

Αυτά άρεσαν στη μικρή Τζωρτζίνα κι αυτά ζητούσε από τους γονείς της, μέχρι που έφυγε, με τη Ρούλα και τον Μάνο να το διαχειρίζονται αυτοί, έπειτα από τη μόνιμη αναπηρία της κόρης τους, και την ίδια να ανταποκρίνεται με χαμόγελο, ενώ όταν ήθελε κάτι άλλο…με έναν χαρακτηριστικό ήχο της φωνής της να ζητά…από τα επεισόδια που υπήρχαν στο τάμπλετ.

 

Το μέιλ «έκπληξη» της μητέρας

Στο τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμως και ένας λογαρισμός e-mail, από το οποίο θα μπορούσε-κάνοντας χρήση για να θολώσει τα «νερά»-να βρίσκεται κάποια ύποπτη συνομιλία ή και η πολυερευνηείσα παραγγελία της θανατηφόρας κεταμίνης, της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ομως κι εκεί, οι ειδικοί που έκαναν και συνεχίζουν ακόμα να κάνουν «φύλλο και φτερό» το τάμπλετ του παιδιού, ήρθαν αντιμέτωποι με μία «έκπληξη». Δεν ήταν ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Τζωρτζίνας, αφού ως ανήλικη δεν θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει, αλλά ούτε ένας…άλλος δεύτερος της Ρούλας, που πιθανά θα μπορούσε να χρησιμοποιεί για να κάνει τις «δουλειές» της. Αντιθέτως, ήταν κι εκεί, ο ένας και μοναδικός λογαριασμός της κατηγορουμένης, που ούτως ή άλλως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει στη διάθεσή του, από το κινητό της Ρούλας, την ώρα της σύλληψης.

 

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top