LIKE ONLINE

Elon Musk: Πρόταση εξαγοράς του Twitter - Τι απαντά η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

Elon Musk: Πρόταση εξαγοράς του Twitter - Τι απαντά η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

Λίγες ώρες πέρασαν από τη μήνυση που κατέθεσαν κατά του Elon Musk, πρώην μέτοχοι του Twitter, κατηγορώντας τον μεγιστάνα επειδή έχασαν την πρόσφατη εξέλιξη της τιμής της μετοχής, καθώς εκείνος άργησε να αποκαλύψει ότι κατέχει μερίδιο 9,2% της εταιρείας.

Τώρα ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla, παρουσίασε προσφορά - μαμούθ για την εξαγορά του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου προσφέροντας 54,20 δολάρια ανά μετοχή.

Η κίνηση «ματ» από τον Musk έρχεται ενώ εκκρεμεί η ομαδική αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, όπου οι μέτοχοι είπαν ότι ο Μασκ, έκανε «ουσιαστικά ψευδείς και παραπλανητικές δηλώσεις και παραλείψεις» έως τις 24 Μαρτίου, όταν δεν αποκάλυψε ότι είχε επενδύσει στο Twitter, όπως απαιτείται από την ομοσπονδιακή νομοθεσία.

Οι μετοχές του Twitter αυξήθηκαν 27% στις 4 Απριλίου, στα 49,97 δολάρια από 39,31 δολάρια, όταν ο Μασκ αποκάλυψε ότι αγόρασε μετοχές, κάτι που οι επενδυτές θεώρησαν ως ψήφο εμπιστοσύνης στο Twitter από τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο.

Η απάντηση του Twitter
Το Twitter ανακοίνωσε ότι «θα εξετάσει με προσοχή» την προσφορά του Elon Musk για την εξαγορά της και την έξοδό της εταιρεία από την Wall Street.

«Το διοικητικό συμβούλιο της Twitter θα εξετάσει με προσοχή την προσφορά για να καθορίσει την στάση που θεωρεί ότι θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα της εταιρείας και όλων των μετόχων της Twitter», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως ανέφερε νωρίτερα το Reuters, ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη έχει ήδη καταθέσει την προσφορά, ύψους 41,39 δισ. δολαρίων, για το σύνολο της εταιρείας στις αρμόδιες χρηματιστηριακές αρχές.

 

Πηγή: ethnos.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top