LIKE ONLINE

Αγόρι στην Αμερική... θυμάται προηγούμενη ζωή που έζησε ως γυναίκα

Αγόρι στην Αμερική... θυμάται προηγούμενη ζωή που έζησε ως γυναίκα

Αλήθεια, υπερβολές ή στημένο κόλπο;

Ένα πεντάχρονο αγοράκι από το Οχάιο πιστεύει πως... έχει αναμνήσεις από την προηγούμενη ζωή του. Η οικογένειά του υποστηρίζει τη θεώρησή του αυτή, μιλώντας για το θέμα και σε τοπικά κανάλια.

Όπως λένε, από τα 2 του χρόνια ο Luke Ruehlman έδινε ισχυρές ενδείξεις ότι θυμάται την προηγούμενη ζωή του ως μια νεαρή μαύρη γυναίκα από το Σικάγο, με το όνομα Pamela, η οποία σκοτώθηκε όταν πήδηξε από παράθυρο φλεγόμενου κτιρίου.

Το αγοράκι δίνει στους γονείς του και περιγραφές της προηγούμενης ζωής του ως γυναίκα, λέγοντας ότι είχε μαύρα μαλλιά ή ότι φορούσε σκουλαρίκια, ενώ λέει πως θυμάται και τη στιγμή... της μετενσάρκωσης, την οποία τον «έσπρωξε πίσω και προς τα κάτω» στη γη!

Όταν, λοιπόν, η οικογένειά του έκαναν έρευνα, ισχυρίζονται πως βρήκαν στο Σικάγο μια γυναίκα που τη λένε Pamela και είχε πεθάνει μετά από μια πυρκαγιά στο ξενοδοχείο Paxton το 1993.

Στο ντοκιμαντέρ, που έχει το όνομα «Το Φάντασμα μέσα στο Παιδί μου», μια ομάδα έρευνας έδειξε διάφορες φωτογραφίες στο παιδί και ανάμεσα σε αυτές του έδειξαν και τη φωτογραφία της Pamela, και το αγόρι βρήκε με επιτυχία τη σωστή φωτογραφία!



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top