Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας δεν είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν «εδώ και αρκετές ημέρες», επεσήμανε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο Μπλίνκεν θα παραμείνει σε απομόνωση και θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του από το σπίτι του, συμπλήρωσε ο Νεντ Πράις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.