LIFESTYLE

Αμάντα Γεωργιάδη: «Δεν είχα άγχος» - «Eύχομαι να έκανα περήφανους όλους τους Έλληνες»

Αμάντα Γεωργιάδη: «Δεν είχα άγχος» - «Eύχομαι να έκανα περήφανους όλους τους Έλληνες»

Έπειτα από 30 χρόνια, από το 1992, για πρώτη φορά η Ελλάδα συγκέντρωσε τόσο υψηλή βαθμολογία από τις κριτικές επιτροπές (6η θέση).

Από το 2011, η χώρα μας έχει να βρεθεί, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στη δεκάδα της Eurovision. Η Αμάντα Γεωργιάδη ερμήνευσε μαγικά το «Die together» και ενθουσίασε την Ευρώπη στον τελικό του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού, που πραγματοποιήθηκε στην Τορινο της Ιταλίας, το Σάββατο 14 Μαΐου, χαρίζοντας στην Ελλάδα μία υψηλή θέση, συγκεντρώνοντας συνολικά 215 βαθμούς.

Η εξαιρετική, γεμάτη ένταση και εσωτερική δύναμη ερμηνεία, η υποβλητική ατμοσφαιρική σκηνική παρουσία με τα προηγμένης τεχνολογίας οπτικά εφέ που πλημμύρισαν με φως το Pala Olimpico, απογείωσαν την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής, που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού, και χάρισαν στην Ελλάδα την 8η θέση, επιβραβεύοντας την εντατική και μεθοδική δουλειά όλης της ομάδας, που έφερε εις πέρας με επιτυχία ένα εγχείρημα με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές και απαιτήσεις.

Σαν ένα όνειρο που «ζωντανεύει» επί σκηνής μια δυνατή αυτοβιογραφική ιστορία - ύμνο στην απόλυτη αγάπη, μέσα από τα μάτια της Αμάντας, το «Die together» και η ελληνική συμμετοχή εισέπραξαν το πιο ενθουσιώδες και θερμό χειροκρότημα και ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες τόσο των κριτικών επιτροπών όσο και του κοινού. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η λαμπερή παρουσία της περσινής εκπροσώπου της χώρας μας στη Eurovision, Στεφανίας Λυμπερακάκη, η οποία ανακοίνωσε το 12άρι της Ελλάδας.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» η Αμάντα εμφανώς ικανοποιημένη είπε πως το απόλαυσε και πως είναι πολύ χαρούμενη.

«Ήταν ωραία. Δεν είχα άγχος. Σκέφτηκα ότι “ok θα το απολαύσω”. Και ναι το απόλαυσα. Υπήρχαν πολλές καλές χώρες φέτος. Πολλά, καλά τραγούδια. Εγώ είμαι χαρούμενη. Όλοι είναι εδώ, η οικογένειά μου, ο φίλος μου… Και δεν έχω μπαταρία στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ για όλα», ανέφερε η Αμάντα Γεωργιάδη.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη νίκη της Ουκρανίας σημειώνοντας πως είχαν καλό τραγούδι και πως είναι καλά παιδιά.

Εμφανώς εξαντλημένη από το ταξίδι της στην Ιταλία για τη Eurovision, απάντησε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει τώρα που όλα τελείωσαν: «Θα κοιμηθώ».

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top