Κρήτη: Χτυπούσε με μπουνιές τη μητέρα του μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο – Τον «τσάκωσε» κάμερα

Κρήτη: Χτυπούσε με μπουνιές τη μητέρα του μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο – Τον «τσάκωσε» κάμερα

Τί δείχνει το βίντεο. Μεγάλη είναι η ανησυχία των αστυνομικών αρχών με φόντο την έξαρση η οποία καταγράφεται στα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και στην Κρήτη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που στα Αστυνομικά τμήματα του νησιού φτάνουν καταγγελίες γυναικών μέσα από τις οποίες περιγράφονται στιγμές τρόμου και απίστευτης βίας στα χέρια των συντρόφων και των συζύγων τους.

Εκτός όμως από την ενδοοικογενειακή βία ανάμεσα σε ζευγάρια, μεγάλη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι αρκετά παιδιά χτυπούν τους γονείς τους πολλές φορές, με μεγάλη βαρβαρότητα. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση μιας γυναίκας στο Ηράκλειο που πριν από λίγες ώρες ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ίδιο της τον γιο μέρα μεσημέρι και μάλιστα σε κοινή θέα στην Ούλωφ Πάλμε.

Τί δείχνει το βίντεο
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr οι αστυνομικοί του Α’ ΑΤ Ηρακλείου που διαχειρίστηκαν την υπόθεση, πήγαν στο σπίτι όπου διέμενε η γυναίκα μετά από αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού που ήρθε στην κατοχή τους από παρακείμενη επιχείρηση οι κάμερες της οποίας κατέγραψαν το βάρβαρο περιστατικό, παρά το γεγονός ότι ο ξυλοδαρμός… δεν καταγγέλθηκε.

Στο βίντεο ο νεαρός φαίνεται αρχικά να κυνηγά τη μητέρα του και στη συνέχεια να τη χτυπά με μπουνιές στο πρόσωπο. Αμέσως μετά την πράξη του απομακρύνθηκε από το σημείο ωστόσο συνελήφθη από τους αστυνομικούς ενώ κυκλοφορούσε πεζός κοντά στην πλατεία Σινάνη.

Είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγες ημέρες
Ο 23χρονος ο οποίος οδηγήθηκε για ψυχιατρική εξέταση δεν κρατήθηκε για νοσηλεία… Κρατείται όμως από τις αστυνομικές αρχές και την Δευτέρα θα δικαστεί στο αυτόφωρο. Να σημειωθεί ότι στις αρχές του μήνα ο 23χρονος είχε αποφυλακιστεί ακριβώς για τον ίδιο λόγο καθώς φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της ίδιας του της μητέρας.

Το περιστατικό που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές καταγράφηκε ακριβώς απέναντι από το σπίτι της μητέρας και του γιου είναι ένα από τα πολλά που καταγράφονται καθημερινά στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη επικράτεια με το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας να έχει λάβει μεγάλες και ανησυχητικές διαστάσεις.

Πηγη: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE