Απίστευτο περιστατικό στην ΕΡΤ: Άνδρας με ρόπαλο εισέβαλε στο κτίριο - Ισχυρίστηκε ότι «είναι εργαζόμενος»

Απίστευτο περιστατικό στην ΕΡΤ: Άνδρας με ρόπαλο εισέβαλε στο κτίριο - Ισχυρίστηκε ότι «είναι εργαζόμενος»

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όταν άνδρας εισέβαλε στο κτίριο, κρατώντας ρόπαλο. Ο άνδρας έχει συλληφθεί και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα, περίπου στις 15:00 επικράτησε πανικός, όταν ο άνδρας -που λέει πως είναι υπάλληλος της ΕΡΤ- έσπασε την μπάρα της πύλης εισόδου στο Ραδιομέγαρο με το αυτοκίνητό του και μετά κατέβηκε με ένα ρόπαλο στο χέρι.

Άμεσα κλήθηκε η ΕΛΑΣ που έφτασε στο σημείο και αυτή την ώρα ο δράστης εξετάζεται από τις Αρχές. Η αστυνομία ερευνά εάν οι ισχυρισμοί του είναι αληθείς, αν πρόκειται δηλαδή για εργαζόμενο της ΕΡΤ, νυν ή πρώην, ή για κάποια άλλη περίπτωση.

Μάλιστα, ο δράστης έφτασε μέχρι και τον 1ο όροφο, ενώ η ηλικία του εκτιμάται ότι είναι γύρω στα 30 με 40 έτη.

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE