ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έριξαν πυροβολισμούς σε οικία ζεύγους στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 57χρονο

Έριξαν πυροβολισμούς σε οικία ζεύγους στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 57χρονο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 57 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης ρίψης πυροβολισμών σε οικία, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, λήφθηκε πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών στην πρόσοψη οικίας ζεύγους, στην επαρχία Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν για εξετάσεις στην περιοχή, όπου διαπιστώθηκε ότι ύποπτο πρόσωπο, που οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, σταμάτησε εξωτερικά της οικίας του ζεύγους και αφού έριξε αριθμό πυροβολισμών προς την κατοικία, εγκατέλειψε τη σκηνή.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον τρεις βολίδες έπληξαν παράθυρο και κατέληξαν εσωτερικά του σπιτιού, ενώ μία βολίδα έπληξε εξωτερικό τοίχο της οικίας. Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση για διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων το πρωί του Σαββάτου.

Υποψίες εγέρθηκαν εναντίον του 57χρονου υπόπτου, με τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρούν στη σύλληψη του, λίγο μετά τις 5.00 τα ξημερώματα, με δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

                       

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top