LIFESTYLE

Game of Thrones: Έρχεται σίκουελ τρία χρόνια μετά το φινάλε - Πρωταγωνιστής ο Κιτ Χάρινγκτον

Game of Thrones: Έρχεται σίκουελ τρία χρόνια μετά το φινάλε - Πρωταγωνιστής ο Κιτ Χάρινγκτον

Έχουν περάσει τρία χρόνια μετά το συγκλονιστικό φινάλε του «Game of Thrones», το HBO όμως σύμφωνα με το THR, ετοιμάζει μία σίκουελ σειρά που θα επικεντρωθεί στον αγαπημένο χαρακτήρα του κοινού, Τζον Σνόου, τον οποίο υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ηθοποιός Κιτ Χάρινγκτον.

Στην όγδοη και τελευταία σεζόν, ο Τζον Σνόου ανακάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα ήταν Αίγκον Ταργκάριεν και συνειδητοποίησε, ότι ήταν ένας από τους πιθανούς κληρονόμους του Σιδερένιου Θρόνου. Στο τελευταίο επεισόδιο εξορίστηκε από το Westeros και ταξίδεψε βόρεια του τείχους με τους Wildlings, με σκοπό να αφήσει πίσω την παλιά του ζωή.

Για την ώρα, το HBO φαίνεται να βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης της σειράς, με τον Κιτ Χάρινγκτον να επιστρέφει δυναμικά. Υπενθυμίζεται ότι ο Άγγλος ηθοποιός προτάθηκε για δύο Emmy για την ερμηνεία του στον ρόλο του Τζον Σνόου.

Τέλος, οι θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς περιμένουν στις 21 Αυγούστου, την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου πρίκουελ «House of Dragon». Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα μας ταξιδέψει 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς που απολαύσαμε σε επτά κύκλους και συγκεκριμένα, στον εμφύλιο πόλεμο των Ταργκάριεν.

Η πρίκουελ σειρά βασίζεται στο βιβλίο Fire & Blood του George R.R. Martin και η σκηνοθεσία ανήκει στους Ράιαν Κόνταλ και Μιγκέλ Σάποκνικ.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top