Η Ρωσία απειλεί την Λιθουανία για το Καλίνινγκραντ – «Η απάντησή μας δε θα είναι διπλωματική»

Η Ρωσία απειλεί την Λιθουανία για το Καλίνινγκραντ – «Η απάντησή μας δε θα είναι διπλωματική»

Η Ρωσία απειλεί πλέον την Λιθουανία, λόγω της απόφασης της τελευταίας να απαγορεύσει τη διέλευση αγαθών προς το ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ.

Η Ρωσία διαμηνύει τώρα πως απάντηση στην Λιθουανία δε θα είναι αποκλειστικά διπλωματική, αλλά και πρακτικής φύσεως.

«Μία από τις βασικές ερωτήσεις ήταν αν η απάντηση θα είναι αποκλειστικά διπλωματική. Η απάντηση: όχι», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων. «Η απάντηση δεν θα είναι διπλωματική, αλλά πρακτική».

Πηγη: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE