ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισθάνθηκε αδιαθεσία ο Προδρόμου - Δίνει εξηγήσεις για την απουσία του από το μνημόσυνο των πεσόντων το ΥΠΠΑΝ

Αισθάνθηκε αδιαθεσία ο Προδρόμου - Δίνει εξηγήσεις για την απουσία του από το μνημόσυνο των πεσόντων το ΥΠΠΑΝ

Απαντά για την απουσία του Προδρόμου από το μνημόσυνο των πεσόντων κατά το πραξικόπημα, το Υπουργείο Παιδείας σε ανακοίνωση του, στην οποία τονίζει ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Αυτούσια η ανακοίνωση:


Με αφορμή αναφορές σε ΜΜΕ και ΜΚΔ για την πρωινή δικαιολογημένη απουσία του Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομου Προδρόμου σήμερα στην Πάφο από το θρησκευτικό μνημόσυνο των πεσόντων κατά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 1974, το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας επιθυμεί να ενημερώσει ότι το πρωί ο κ. Υπουργός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και δεν μπόρεσε να μεταβεί στην Πάφο για να παραστεί στο ετήσιο αυτό μνημόσυνο.

Η απουσία του οφειλόταν αποκλειστικά σε λόγους υγείας και δεν πρέπει να δίνονται άλλες ερμηνείες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top