ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήθηκε με την Ένωση Ηθοποιών ο Νίκος Χριστοδουλίδης - Όλα όσα συζήτησαν

Συναντήθηκε με την Ένωση Ηθοποιών ο Νίκος Χριστοδουλίδης - Όλα όσα συζήτησαν

Στο πλαίσιο του διαλόγου με την κοινωνία των πολιτών, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ηθοποιών, Ανδρέα Τσέλεπο και τα μέλη, Άννα Γιαγκιώζη και Μαρίνα Μανδρή.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο, αλλά και τον πολιτισμό γενικότερα, όπως είναι η ανάγκη κατοχύρωσης του επαγγέλματος του ηθοποιού και του καθεστώτος του καλλιτέχνη, έτσι ώστε προστατευθούν τα δικαιώματα των ηθοποιών και καλλιτεχνών. Συζητήθηκαν περαιτέρω θέματα που άπτονται της ανάπτυξης του πολιτισμού στη χώρα μας, της ανάγκης επαφής των παιδιών και των νέων μας με τον Πολιτισμό και θέματα πολιτιστικής διπλωματίας, η οποία μπορεί να συμβάλει, τόσο στην προβολή της χώρας μας και του πολιτισμού της στο εξωτερικό, όσο και στην μεγαλύτερη συμμετοχή καλλιτεχνών μας στο διεθνές πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που άπτονται της τήρησης των συλλογικών συμβάσεων, της προώθησης των καλλιτεχνικών επαγγελμάτων, αλλά και του πολιτισμού ευρύτερα στην εκπαίδευση από την προσχολική ηλικία, της πολιτιστικής αποκέντρωσης, της καλλιτεχνικής ανάπτυξης και της δημιουργίας πολιτιστικής κουλτούρας, καθώς και πρωτοβουλίες για να καταστεί το θέατρο μέρος της ζωής όλων των πολιτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top