LIFESTYLE

Εντυπωσιακή η Ριάνα μετά τη γέννηση του γιου της - Δείτε φωτογραφία

Εντυπωσιακή η Ριάνα μετά τη γέννηση του γιου της - Δείτε φωτογραφία

H Ριάνα από τον περασμένο Μάιο που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί κρατάει χαμηλό προφίλ στα social media. Χθες όμως έκανε την εξαίρεση και ανέβασε μια αισθησιακή φωτογραφία για τη μάρκα των εσωρούχων της.

Η 34χρονη τραγουδίστρια έδειξε το πλούσιο ντεκολτέ της καθώς πόζαρε με ένα αποκαλυπτικό πορτοκαλί καμισόλ.

Στη φωτογραφία η Ριάνα επιδείκνυε τις καμπύλες της καθώς καθόταν σε ένα βελούδινο χαλί.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Τον περασμένο Μάιο συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από τότε που η τραγουδίστρια ξεκίνησε την ανατρεπτική σειρά εσωρούχων η οποία της αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Ριάνα - ASAP Rocky: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου τους

Τον ρόλο της μητέρας απολαμβάνει η Ριάνα το τελευταίο διάστημα, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, ASAP Rocky.

Μπορεί το ζευγάρι να διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή του, ωστόσο, φαίνεται πως έχουν μοιράσει σωστά τον χρόνο τους προκειμένου να φροντίσουν τον γιο τους χωρίς να στερούνται χρόνο για τις προσωπικές τους στιγμές.

Οι δυο τους βγήκαν για φαγητό σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης και τα στιγμιότυπα που τους δείχνουν να περπατούν μαζί στους δρόμους της πόλης κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ριάνα και ASAP Rocky αποτελούν προτεραιότητα των παπαράτσι, μιας και είναι ένα από τα πιο αγαπητά διάσημα ζευγάρια παγκοσμίως και πολλοι ρεπόρτερ καραδωκούν για ένα και μόνο κλικ από έξοδό τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα περισσότερα ξένα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι αυτό είναι το πρώτο τους ραντεβού μετά τον ερχομό του μωρού τους, μιας και ο φωτογραφικός φακός δεν τους έχει πετύχει μαζί σε βόλτα.

Για τη βραδινή τους έξοδο, η τραγουδίστρια επέλεξε να κάνει μία total black εμφάνιση, με τον μαύρο δερμάτινο κορσέ της να «μαγνητίζει» τα βλέμματα. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με ένα κολλητό παντελόνι και μαύρα τακούνια. Από την άλλη, ο ράπερ επέλεξε να φορέσει ένα σακάκι σε μπλε απόχρωση και ασορτί σορτς, που συνδύασε με ένα ζευγάρι sneakers.

Δείτε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VLONEWEB (@vloneweb)

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, είπε στο People ότι: «Η Ριάνα είναι πολύ καλά. Είναι πολύ ενθουσιασμένοι που έγιναν γονείς. Η Ριάνα είναι ήδη μία καταπληκτική μαμά».

Η δισεκατομμυριούχος σταρ της R&B ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Ιανουάριο, δηλώνοντας πιο χαρούμενη από ποτέ. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Rocky πολύ πριν κάνουν τα αποκαλυπτήρια είχε αναφέρει σε συνέντευξή του το πώς φαντάζεται να είναι ως μπαμπάς.

«Το να είσαι γονιός φυσικά είναι μια προσαρμογή, όμως τα πάνε εξαιρετικά καλά. Το αγοράκι τους είναι υγιές και η Ριάνα έχει τρελαθεί μαζί του. Ήταν πολύ ενθουσιασμένη που ήταν έγκυος. Το αγάπησε. Η συνάντηση με τον γιο της ήταν φυσικά εξαιρετικά ξεχωριστή», είπε η ίδια πηγή, ενώ επεσήμανε πως η διάσημη σταρ δεν φεύγει από το πλευρό του μωρού της. Υπενθυμίζεται, ότι η Ριάνα και ο Asap Rocky υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειας τον περασμένο Μάιο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top