Νονός - τέρας: Αυτή είναι η ποινή του 43χρονου που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη βαφτιστήρα του

Νονός - τέρας: Αυτή είναι η ποινή του 43χρονου που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη βαφτιστήρα του

Επιβλήθηκε σήμερα ποινή 9 ετών φυλάκισης από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στον 43χρονο νονό που κρίθηκε ένοχος σε 7 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης βαφτιστήρας του.

Το Κακουργιοδικείο επέβαλε ποινές 5, 6 και 9 ετών στις διάφορες κατηγορίες. Το Δικαστήριο διέταξε όπως οι ποινές συντρέχουν, και όπως στην ποινή συνυπολογιστεί ο χρόνος κράτησης του κατηγορούμενου από 29.7.2022.

Ακόμη, κατόπιν αιτήματος της Κατηγορούσας αρχής, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα απαγόρευσης εργοδότησης του κατηγορουμένου σε χώρους όπου βρίσκονται ή συχνάζουν παιδιά, για περίοδο 10 ετών από την ημερομηνία αποφυλάκισης του.

Οι πράξεις φαίνεται να έλαβαν χώρα στο σπίτι του μικρού κοριτσιού όταν οι γονείς της απουσίαζαν. Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, τέτοια περιστατικά έτυχε να συμβούν στην παρουσία του γιου του κατηγορουμένου χωρίς να γίνουν αντιληπτά από αυτόν.

Σωτήριο φαίνεται να ήταν βιβλίο που της έδωσε η μητέρα της σε σχέση με την εφηβεία και την προστασία του σώματος. Εξ αφορμής του βιβλίου κατάλαβε ότι οι κινήσεις του νονού της δεν ήταν μεμπτές και ενημέρωσε τη μητέρα της με ένα σημείωμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE