ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προσπάθησε να αγοράσει αυτοκίνητα από την Ιαπωνία και την... πάτησε - Πώς ξεγέλασαν επιχειρηματία στη Λεμεσό

Προσπάθησε να αγοράσει αυτοκίνητα από την Ιαπωνία και την... πάτησε - Πώς ξεγέλασαν επιχειρηματία στη Λεμεσό

Νέα υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά την καταγγελία εμπόρου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ότι κατέβαλε χρηματικό ποσό 95.475 ευρώ, για την αγορά αυτοκινήτων από την Ιαπωνία, τα οποία ωστόσο δεν φορτώθηκαν ποτέ σε εμπορικό πλοίο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις αρχές Ιουλίου, ο παραπονούμενος ήρθε σε συμφωνία με εξαγωγέα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από την Ιαπωνία, με τον οποίο συμφώνησε την αγορά αριθμού οχήματος, έναντι συνολικού ποσού 169,400 ευρώ.

Στις 15 και 22 Ιουλίου, ο παραπονούμενος προχώρησε στην πληρωμή μέρους του ποσού και συγκεκριμένα 95,475 ευρώ, σε τραπεζικό λογαριασμό που του υποδείχθηκε στην Ιρλανδία.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του πωλητή ότι τα αυτοκίνητα φορτώθηκαν σε συγκεκριμένο πλοίο που αναχώρησε από την Ιαπωνία την 1η Αυγούστου, ο παραπονούμενος διαπίστωσε, μετά από εξετάσεις, ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και ενημέρωσε σχετικά την τράπεζα του για ανάκληση των εμβασμάτων, χωρίς μέχρι στιγμής κάποιο αποτέλεσμα.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top