ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με πτώση έκλεισε το χρηματιστήριο στη Γουόλ Στριτ

Με πτώση έκλεισε το χρηματιστήριο στη Γουόλ Στριτ

Με πτώση έκλεισε τη συνεδρίαση της Δευτέρας το χρηματιστήριο στη Γουόλ Στριτ.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 46,53 μονάδων (-0,26 %), στις 17.683,58 μονάδες.

Ο Nasdaq, των εταιρειών τεχνολογίας και ναυτιλίας, έκλεισε με πτώση 17,27 μονάδων (-0,34%), στις 4.991,94 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης Standard & Poor`s 500 έκλεισε με πτώση 8,02 μονάδων (-0,39%), στις 2.068,76 μονάδες.

Να θυμίσουμε ότι μεγάλη πτώση κατέγραψαν και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και το ευρώ υποχωρεί, καθώς το "όχι" στο ελληνικό δημοψήφισμα ώθησε τους επενδυτές να κινηθούν προς τα ασφαλή καταφύγια των γερμανικών και αμερικανικών ομολόγων και του γεν, μεταδίδει το Bloomberg.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx Europe 600 καταγράφει απώλειες 1,5% και το ευρώ υποχωρεί 0,6% έναντι του δολαρίου (στα 1,1050 δολάρια) και 0,7% έναντι του γεν.

Ο Stoxx 600 είχε απώλειες 3,4% την περασμένη εβδομάδα. Και οι 19 κλαδικοί δείκτες του υποχωρούν σήμερα, με τη μεγαλύτερη πτώση να σημειώνουν οι εταιρείες πρώτων υλών, καθώς οι τιμές τους έκαναν βουτιά.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δείκτης FTSE-100 στο Λονδίνο άνοιξε με πτώση 1,07% στις 6.515,67 μονάδες, ο δείκτης CAC 40 στο Παρίσι άνοιξε με απώλειες 2,06% στις 4.709,01 μονάδες, ενώ ο δείκτης Dax στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης ξεκίνησε τις συναλλαγές με πτώση 2,11% στις 10.825,06 μονάδες.

Οι αποδόσεις των 10ετών αμερικανικών και γερμανικών ομολόγων μειώθηκαν τουλάχιστον 6 μονάδες βάσης, ενώ των ιταλικών και ισπανικών τίτλων αυξήθηκαν τουλάχιστον 11 μονάδες βάσης. Οι τιμές των εμπορευμάτων έκαναν βουτιά, εν μέσω της φυγής στην ασφάλεια.

Οι αποδόσεις των 10ετών αμερικανικών τίτλων μειώθηκαν 8 μονάδες βάσης στο 2,31%, ενώ τα futures του δείκτη S&P 500 της Wall Street σημειώνουν πτώση 0,8%.

Οι αποδόσεις των 10ετών γερμανικών τίτλων ανέρχονται σε 0,73% έναντι 2,35% των ιταλικών και 2,32% των ισπανικών ομολόγων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top