Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον Αβέρωφ με ενθουσιασμό και παλμό - Δείτε φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον Αβέρωφ με ενθουσιασμό και παλμό - Δείτε φωτογραφίες

Στην Έμπα πραγματοποιήθηκε χθες (09/08) βράδυ ακόμη μια μαζική συγκέντρωση των φίλων και υποστηρικτών του Αβέρωφ Νεοφύτου, όπου πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον Υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας με ενθουσιασμό και παλμό.

Ο κ. Νεοφύτου απευθυνόμενος στους φίλους και υποστηρικτές του και αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών ανέφερε ότι «για να μπορείς να βοηθήσεις τον τόπο σου, πρέπει να έχεις τόπο, πρέπει να έχεις πατρίδα. Για να μπορείς να δώσεις οικονομική στήριξη, πρέπει να έχεις οικονομία. Και για να υπάρχουν καλοί Σαμαρείτες, που τους ακούμε κάθε μέρα να υπόσχονται, κάποιος ήταν κακός όλα αυτά τα χρόνια για να έχει οικονομία το κράτος. Που αν τους άκουγα όλα αυτά τα χρόνια η Κύπρος θα ήταν υπό χρεοκοπία».

Πρόσθεσε ότι είναι στην πολιτική για να προβλέπει τα γεγονότα αλλά και να στέλνει τα αισιόδοξα μηνύματα και ότι μπορούμε ακόμη μια φορά να μετατρέψουμε την επερχόμενη κρίση σε μια μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα μας, καθιστώντας την ακόμη πιο δυνατή.

Κλείνοντας, ο κ. Νεοφύτου ευχαρίστησε τους φίλους και υποστηρικτές του για τη μαζική τους παρουσία, την αγάπη και τη στήριξη, δηλώνοντας ότι «όσο μας πολεμούν τόσο μας δυναμώνουν και όσο μας κτυπούν μας πεισμώνουν».

Οι συγκεντρώσεις των φίλων και υποστηρικτών του Αβέρωφ Νεοφύτου θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE