«Θρίλερ» με τις αποβολές μαθητών - Ιδού το χαρτί που τους δόθηκε - Συνεχίζει να διαψεύδει το Υπουργείο - Βίντεο

«Θρίλερ» με τις αποβολές μαθητών - Ιδού το χαρτί που τους δόθηκε - Συνεχίζει να διαψεύδει το Υπουργείο - Βίντεο

Σε «θρίλερ »εξελίσσεται το θέμα των αποβολών μαθητών λόγω κουρέματος στο Γυμνάσιο της Λάρνακας, με τους οργανωμένους γονείς να επανέρχονται και να διαψεύδουν το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο ισχυρίζεται ότι η μαθητές δεν αποβλήθηκαν.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Λάρνακας, Κώστας Κώστα είπε ότι έχει στην κατοχή του το χαρτί που δόθηκε στους μαθητές, στο οποίο αναγράφεται ότι έχουν αποβληθεί.

«Έπρεπε ο διευθυντής του σχολείου εφόσον προστατεύεται συνεχώς από το Υπουργείο Παιδείας να έπαιρνε ένα τηλέφωνο τον Υπουργό του, ώστε να μην εκτίθεται (με τις ανακοινώσεις του). Είναι θλιβερό αλλά το να επιδίδονται περίπου 60 έντυπα αποβολής και να βγαίνει ο Υπουργός και να μας αδειάζει», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι «αποκάλυψε ότι μετά από διαμεσολάβηση οι αποβολές έγιναν τελικά με αναστολή»

Την ίδια ώρα ο κ. Κώστα ανέφερε ότι είχε συνάντηση με τον διευθυντή του σχολείου και τον ρώτησε για το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα είπε ότι θα το κινήσει αγωγή για τις δηλώσεις του, ενώ στη συνέχεια είπε ότι οι αποβολές έγιναν εξαιτίας της παραβατικότητας που υπήρχε παλιά, ενώ στοχοποίησε ομάδα αλλοδαπών μαθητών.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας κ. Κυπριανός Λούης, δήλωσε ότι: «Εμείς δεν έχουμε στα χέρια μας καταγγελία που να δείχνει ότι έχουν γίνει αποβολές. Αυτή την στιγμή πρέπει να διαφυλάξουμε την ομαλή λειτουργία της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας.»

Πηγή φωτογραφίας: Sigma 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE