ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θρίλερ» με τις αποβολές μαθητών - Ιδού το χαρτί που τους δόθηκε - Συνεχίζει να διαψεύδει το Υπουργείο - Βίντεο

«Θρίλερ» με τις αποβολές μαθητών - Ιδού το χαρτί που τους δόθηκε - Συνεχίζει να διαψεύδει το Υπουργείο - Βίντεο

Σε «θρίλερ »εξελίσσεται το θέμα των αποβολών μαθητών λόγω κουρέματος στο Γυμνάσιο της Λάρνακας, με τους οργανωμένους γονείς να επανέρχονται και να διαψεύδουν το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο ισχυρίζεται ότι η μαθητές δεν αποβλήθηκαν.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Λάρνακας, Κώστας Κώστα είπε ότι έχει στην κατοχή του το χαρτί που δόθηκε στους μαθητές, στο οποίο αναγράφεται ότι έχουν αποβληθεί.

«Έπρεπε ο διευθυντής του σχολείου εφόσον προστατεύεται συνεχώς από το Υπουργείο Παιδείας να έπαιρνε ένα τηλέφωνο τον Υπουργό του, ώστε να μην εκτίθεται (με τις ανακοινώσεις του). Είναι θλιβερό αλλά το να επιδίδονται περίπου 60 έντυπα αποβολής και να βγαίνει ο Υπουργός και να μας αδειάζει», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι «αποκάλυψε ότι μετά από διαμεσολάβηση οι αποβολές έγιναν τελικά με αναστολή»

Την ίδια ώρα ο κ. Κώστα ανέφερε ότι είχε συνάντηση με τον διευθυντή του σχολείου και τον ρώτησε για το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα είπε ότι θα το κινήσει αγωγή για τις δηλώσεις του, ενώ στη συνέχεια είπε ότι οι αποβολές έγιναν εξαιτίας της παραβατικότητας που υπήρχε παλιά, ενώ στοχοποίησε ομάδα αλλοδαπών μαθητών.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας κ. Κυπριανός Λούης, δήλωσε ότι: «Εμείς δεν έχουμε στα χέρια μας καταγγελία που να δείχνει ότι έχουν γίνει αποβολές. Αυτή την στιγμή πρέπει να διαφυλάξουμε την ομαλή λειτουργία της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας.»

Πηγή φωτογραφίας: Sigma 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top