«Έχασε» την πτήση για Αυστρία - Παρουσίασε πλαστό γαλλικό διαβατήριο - Χειροπέδες σε 28χρονη

«Έχασε» την πτήση για Αυστρία - Παρουσίασε πλαστό γαλλικό διαβατήριο - Χειροπέδες σε 28χρονη

Υπό κράτηση τέθηκε 28χρονη σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες το πρωί μια γυναίκα η οποία παρουσιάστηκε σε Τμήμα Αναχωρήσεων με σκοπό να μεταβει στην Αυστρία παρουσίασε γαλλικό διαβατήριο το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστό.

Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις πρόκειται για 28χρονη η οποία δεν είναι υπήκοος Γαλλίας. Στη συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση σε σχέση με υπόθεση πλαστογραγφίας και πλαστοπροσωπίας.

Oι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE