ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήρε με το ζόρι 47χρονο στο σπίτι της πρώην του και τους ξυλοκόπησε - Τους έστειλε στο Νοσοκομείο

Πήρε με το ζόρι 47χρονο στο σπίτι της πρώην του και τους ξυλοκόπησε - Τους έστειλε στο Νοσοκομείο

Την κράτηση 41χρονου, αιτητή ασύλου από την Τουρκία για περίοδο 8 ημερών διέταξε χθες 14/9/22 το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, ο οποίος είχε συλληφθεί το πρωί της ίδιας ημέρας για τα αδικήματα της παγωγής, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής, τα οποία διαπράχθηκαν το βράδυ της 12/9/22 στο Παραλίμνι.

Συγκεκριμένα το βράδυ τις 12/9/22 στην Αγία Νάπα ο 41χρόνος φέρεται να εξανάγκασε με βία 47χρονο από το Ηνωμένο Βασίλειο, μόνιμο κάτοικο Κύπρου να εισέλθει στο όχημα του και στην συνέχεια τον μετέφερε παρά την θέληση του στο διαμέρισμα 46χρονης από την Νορβηγία στο Παραλίμνι, με την οποία ο 47χρόνος διατηρούσε στο πρόσφατο παρελθόν δεσμό.

Στην συνέχεια ο 41χρόνος εισήλθε παράνομα και με βία στο διαμέρισμα της 46χρόνης, κρατώντας τον 47χρόνο από το λαιμό και άρχισε στην παρουσία της να τον κτυπά με τα χέρια και τα πόδια του στο κεφάλι ενώ επιτέθηκε και κτύπησε και την 46χρονη.

Η 46χρονη κατόρθωσε και κάλεσε την αστυνομία και με την άφιξη του περιπολικού οχήματος στην θέα των φάρων ο 41 χρόνος πήδηξε από το μπαλκόνι και τράπηκε σε φυγή.

Εναντίον του 41 χρονου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης στις 13/9/22 και καταζητείτο.

Ο 47χρόνος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι και διαπιστώθηκε ότι έφερε υποσκληρίδιο αιμάτωμα μεταξύ κρανίου και εγκεφάλου, κάταγμα στο σφηνοειδές οστό και αριστερό περικωχικό αιμάτωμα. Η 46χρονη έφερε κάκωση και οίδημα στο δεξί χέρι. Ο 47χρόνος κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ η γυναίκα έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top