Νίκος Χριστοδουλίδης: Συναντήθηκε με την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας

Νίκος Χριστοδουλίδης: Συναντήθηκε με την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας (ΠΟΠΟ) είχε χθες Πέμπτη ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και μέλη του επιτελείου του.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την υπογεννητικότητα και το δημογραφικό πρόβλημα, καθώς επίσης τρόποι αντιμετώπισής τους. Ανάμεσα σε άλλα τέθηκε το θέμα της ανάγκης παροχής περισσότερων ωφελημάτων σε τρίτεκνες οικογένειες, κατά το πρότυπο των πολύτεκνων οικογενειών, η επαναξιολόγηση επιδομάτων και φορολογικών ελαφρύνσεων και η στεγαστική πολιτική για πολυμελείς οικογένειες.

Ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε την ανάγκη υιοθέτησης Εθνικής Δημογραφικής Πολιτικής η οποία να λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους που θα συμβάλουν στη σταδιακή αντιμετώπιση του πολυδιάστατου αυτού θέματος, ενώ όπως ανέφερε, μέσα στο πλαίσιο της δημοσιοποίησης των προγραμματικών του θέσεων, θα ανακοινωθούν δράσεις και πολιτικές, οι οποίες θα στοχεύουν σε συνολική αντιμετώπιση του θέματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE