ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Χριστοδουλίδης: Συναντήθηκε με την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας

Νίκος Χριστοδουλίδης: Συναντήθηκε με την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας (ΠΟΠΟ) είχε χθες Πέμπτη ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και μέλη του επιτελείου του.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την υπογεννητικότητα και το δημογραφικό πρόβλημα, καθώς επίσης τρόποι αντιμετώπισής τους. Ανάμεσα σε άλλα τέθηκε το θέμα της ανάγκης παροχής περισσότερων ωφελημάτων σε τρίτεκνες οικογένειες, κατά το πρότυπο των πολύτεκνων οικογενειών, η επαναξιολόγηση επιδομάτων και φορολογικών ελαφρύνσεων και η στεγαστική πολιτική για πολυμελείς οικογένειες.

Ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε την ανάγκη υιοθέτησης Εθνικής Δημογραφικής Πολιτικής η οποία να λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους που θα συμβάλουν στη σταδιακή αντιμετώπιση του πολυδιάστατου αυτού θέματος, ενώ όπως ανέφερε, μέσα στο πλαίσιο της δημοσιοποίησης των προγραμματικών του θέσεων, θα ανακοινωθούν δράσεις και πολιτικές, οι οποίες θα στοχεύουν σε συνολική αντιμετώπιση του θέματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Στην Ολλανδία ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ενημερώνει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Στην Ολλανδία ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ενημερώνει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Επίσκεψη εργασίας στη Χάγη θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανέφερε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top