Επίκεντρο του σεισμού ο Ακάμας με 3,7 Ρίχτερ - Η ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης

Επίκεντρο του σεισμού ο Ακάμας με 3,7 Ρίχτερ - Η ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης

Μεγέθους 3,7 της Κλίμακας Ρίχτερ ήταν ο σεισμός που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (18/9) και έγινε αισθητός στην Πάφο.

«Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 18 Σεπτέμβριου 2022 και τοπική ώρα 12:51 καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος αισθητός σεισμός μεγέθους M=3.7 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο στη θαλάσσια περιοχή Ακάμα, 25km δυτικά της Πόλης Χρυσοχούς και εστιακό βάθος 2km. Ο σεισμός έγινε ελαφρά αισθητός στην επαρχία Πάφου», αναφέρει η ενημέρωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στην Κύπρο ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη για την επίσημη επίσκεψη του Καγκελάριου της Αυστρίας στην Κύπρο

BEST OF TOTHEMAONLINE