LIFESTYLE

Λούης Πατσαλίδης: Επιστρέφει την Παρασκευή με καλεσμένη έκπληξη! - Όσα θα δούμε στο ανανεωμένο Λούης Night Show

Λούης Πατσαλίδης: Επιστρέφει την Παρασκευή με καλεσμένη έκπληξη! - Όσα θα δούμε στο ανανεωμένο Λούης Night Show

Την ερχόμενη Παρασκευή επιστρέφει για ακόμη μια σεζόν η εκπομπή THE ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW", μέσα από την συχνότητα του Alpha Κύπρου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού, ο Λούης Πατσαλίδης κάνει πρεμιέρα με Σοφία Μουτίδου και νέο πρόσωπο στη θεότρελη ομάδα του! Από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, ο αγαπημένος μας Λούης Πατσαλίδης επιστρέφει πανέτοιμος να χορταίνει ξανά τις Παρασκευές μας... με άφθονο γέλιο, trolls και καλεσμένους-έκπληξη!

Λούης, Τεύκρος, Άντρεα και Pan ετοιμάζονται να τρέξουν για 7η τηλεοπτική σεζόν! Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής-show "THE ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW", έρχεται την Παρασκευή 23

Σεπτεμβρίου στις 21:00 στον ALPHA Κύπρου, με δυνατές προσθήκες και μία καλεσμένη που θα “κάψει” όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα με το καυστικό και αφιλτράριστό της χιούμορ!

Φτάνει κατευθείαν από την Ελλάδα και είναι η μία και μοναδική... Σοφία Μουτίδου! Όπως καταλαβαίνετε, η αντίστροφη μέτρηση για μεγάλες στιγμές επί σκηνής Σατιρικού, έχει ήδη αρχίσει. Λίγο το καυστικό και αφιλτράριστό της χιούμορ, λίγο οι αυθόρμητες ατάκες της και το χαρακτηριστικό της γέλιο, θα σας κάνουν να τη λατρέψετε ακόμα πιο πολύ! Ταξιδεύει αποκλειστικά και μόνο στην Κύπρο για τον Λούη, ο οποίος της ετοιμάζει εκπλήξεις που ούτε η ίδια δεν μπορεί να φανταστεί.

Σε άλλα ‘LNS’ νέα, ο δημοφιλής stand-up comedian πατάει ξανά γκάζι στον σχολιασμό της επικαιρότητας! Tik-Tokers, τηλεοπτικά πρόσωπα, ριάλιτι, γκάφες, παρασκήνια και επικαιρότητα μπαίνουν ξανά στον μεγεθυντικό φακό της σάτιράς του.

Τι θα κάνετε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00; Συντονιστείτε στον ALPHA, γιατί φέτος ο Λούης επιστρέφει με ταχύτητες θεότρελου φωτός. Σατιρίζει πρόσωπα που φαίνονται ή κρύβονται πίσω από τις κάμερες, χαρίζει δώρα στο τηλεοπτικό κοινό και ανεβάζει στη σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου, πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, κοινωνικό χώρο, αλλά και celebrities που μας μπέρδεψαν, μας ξάφνιασαν, μας εντυπωσίασαν!
"ΤHE ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW"

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στον ALPHA Κύπρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top