ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διπλή σύγκρουση! Λεωφορείο κτύπησε τον Σταύρο Ευαγόρου και μετά αυτοκίνητο

Διπλή σύγκρουση! Λεωφορείο κτύπησε τον Σταύρο Ευαγόρου και μετά αυτοκίνητο

Άγιο είχαν ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Σταύρος Ευαγόρου και η σύζυγος του Εύα. Το ζεύγος ενεπλάκη το μεσημέρι σε τροχαίο ατύχημα στη Λάρνακα, με τη σύγκρουση να ήταν σφοδρή.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tothemaonline το ζεύγος μετέβη από το πρωί στο εξοχικό του στην Ορόκλινη, για να περάσει μία ξέγνοιαστη Κυριακή, κοντά στη θάλασσα. Η ζωή όμως είχε για αυτούς σήμερα άλλα σχέδια.

Γύρω στην 1 και 30 το μεσημέρι ο βουλευτής, ενώ οδηγούσε το οικογενειακό τους αυτοκίνητο με συνοδηγό την σύζυγο του στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλεια, με κατεύθυνση προς την πόλη, σε κάποιο σημείο,  στο ύψος που βρίσκεται ο Ναυτικός Όμιλος, άναψε το δείκτη και ελάττωσε ταχύτητα, για να δείξει την πρόθεση του, ότι θα επιχειρούσε στροφή δεξιά. 

Δεν πρόλαβε όμως να στρίψει.

Λεωφορείο που ακολουθούσε του Οργανισμού Συγκοινωνιών Αμμοχώστου, χτύπησε το όχημα του Ευαγόρου.

Η σύγκρουση ήταν βίαιη και «τίναξε» το όχημα του βουλευτή στην άλλη λωρίδα, όπου δέχθηκε δεύτερο χτύπημα… από τρίτο διερχόμενο όχημα, στο οποίο επέβαινε μάλιστα και μικρό παιδί.

Το βουλευτικό ζεύγος τρομοκρατημένο κατέβηκε από το αυτοκίνητο. Το παιδί  είχε βάλει τα κλάματα και ο βουλευτής  πήγε κοντά του για να το καθησυχάσει και για να βεβαιωθεί ότι όλοι ήταν καλά.

Ο Σταύρος Ευαγόρου και η σύζυγος του με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι φέρουν εκδορές και μώλωπες σε διάφορα  μέρη του σώματος τους.

Οι δυο τους τη γλίτωσαν πολύ φθηνά. Το όχημα  τους υπέστη, ωστόσο τεράστια ζημιά.

Η σελίδα μας, «Tothemaonline», επικοινώνησε με τον Σταύρο Ευαγόρου, ο οποίος μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες. Μας ανέφερε επίσης χαρακτηριστικά ότι πραγματικά είχαν «Άγιο». Καθοριστικό ρόλο έπαιξε ότι έφεραν  ζώνες ασφαλείας και οι αερόσακοι του οχήματος που τέθηκαν αμέσως σε λειτουργία.   

Μετά από επισήμανση δική μας, ότι τους τελευταίους μήνες έγιναν τρία θανατηφόρα δυστυχήματα στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, ο βουλευτής είπε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος χρειάζεται αναβάθμιση. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top