Ο Αχιλλέας Δημητριάδης στο Themaonline και το «The Break» του Μ. Νομικού- Δείτε την εκπομπή

Ο Αχιλλέας Δημητριάδης στο Themaonline και το «The Break» του Μ. Νομικού- Δείτε την εκπομπή

Να περνάς μια ζόρικη μέρα στη δουλειά, να φτάνει επιτέλους η ώρα για ένα διάλειμμα και να... σου’ ρχεται ο Μαρίνος Νομικός με τις ανορθόδοξες, προβοκατόρικες και ιντριγκαδόρικες ερωτήσεις του.

Μικρές, γρήγορες και ευέλικτες συνεντεύξεις με πρόσωπα της δημόσιας σφαίρας που έχουν κάτι να πουν για το αντικείμενο, τη ζωή τους, τον κόσμο γύρω τους αλλά με ερωτήσεις που πρώτα θα τεστάρουν τα όρια της ανοχής, της αντοχής, της ευπρέπειας, της λογικής, της υπομονής και -φυσικά- του χιούμορ. Γιατί σ’ αυτό το The Break σπάμε τη ρουτίνα, τον πάγο, τα καλούπια και ενίοτε τα νεύρα!

Δείτε στο πρώτο επεισόδιο

Πώς είναι για έναν μεγαλοαστό σαν τον Αχιλλέα Δημητριάδη να παίρνει σβάρνα τα χωριά της Κύπρου και να τρώει σε λίγους μήνες όσο σουζιούκκο δεν έχει φάει στη ζωή του; Ο γνωστός δικηγόρος και υποψήφιος πρόεδρος στην πρεμιέρα του The Break μιλάει για τον προεκλογικό αγώνα, τους πραγματικούς λόγους που δεν τον στήριξε το ΑΚΕΛ, την υπογραφή του σε έγγραφα του ψευδοκράτους, το “στόλισμα” από Χριστοδουλίδη στα μηνύματα που διέρρευσαν, τη συνεργασία των τεσσάρων και τι θα κάνει αν το αποτέλεσμα της κάλπης δεν είναι το επιθυμητό.

Σε συνεργασία με την https://blacklemon.tv/

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.