ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα» λέει η θεία του παιδιού - Βίντεο

Βιασμός 12χρονης: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα» λέει η θεία του παιδιού - Βίντεο

Η θεία της 12χρονης στον Κολωνό, η οποία κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει σ το κορίτσι και ανακάλυψε τη φρικιαστική ιστορία με τον 53χρονο, μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωϊνό μας», τονίζοντας ότι τώρα κύριο μέλημά της είναι να προστατευτούν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας.

«Είμαι σοκαρισμένη από όσα ανακάλυψα και την εξέλιξη που έχει πάρει η υπόθεση. Μοναδικό μου μέλημα είναι να προστατέψω τη 12χρονη ανιψιά μου και τα υπόλοιπα 7 αδέρφια της. Παρά τα όσα φριχτά έχουν συμβεί, αυτά τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια και να έχουν το δικαίωμα στη ζωή όπως κάθε άλλο παιδί.

«Επειδή τις τελευταίες μέρες δημοσιεύονται ανακρίβειες για την οικογένειά μας και φωτογραφίες των παιδιών με καλυμμένα πρόσωπα… όλα αυτά επιβαρύνουν τον ψυχισμό και υπονομεύουν την μετέπειτα ζωή των 8 αυτών παιδιών. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και στηρίζουν τα παιδιά και παλεύουν για την ανατροφή τους ακόμα και από το υστέρημά τους».

Η γυναίκα απηύθυνε έκκληση σε όλα τα μέσα και τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να αναπαράγουν φωτογραφίες της οικογένειας και να δημοσιεύουν πληροφορίες για τη ζωή της οικογένειας και των παιδιών, κλείνοντας με τη φράση «με εκτίμηση και σεβασμό στη δουλειά όλων σας. Η θεία των παιδιών».

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top