Σοβαρό τροχαίο στη Χοιροκοιτία - Αιτία λάστιχο στη μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό τροχαίο στη Χοιροκοιτία - Αιτία λάστιχο στη μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί (16/07) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στην περιοχή Ζυγίου – Χοιροκοιτίας.

Γυναίκα οδηγός, γύρω στα 50 έχασε τον έλεγχο του οχήματος της όταν προσπάθησε να αποφύγει σκασμένο ελαστικό βυτιοφόρου οχήματος, που ήταν στην μέση του  αυτοκινητόδρομου.

Το λάστιχο «έφυγε» από προπορευόμενο βυτιοφόρο.

Το όχημα της γυναίκας οδηγού αφού πρώτα προσέκρουσε σε δέντρα, κατέληξε στο χαντάκι, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε.

Ευτυχώς η οδηγός που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της οδηγού δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.