Στο στόχαστρο καθηγητής στη Λεμεσό – Καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση μαθητριών

Στο στόχαστρο καθηγητής στη Λεμεσό – Καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση μαθητριών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον καθηγητή στη Λεμεσό που καταγγέλθηκε από μαθήτριες του για σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λήφθηκαν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος του συγκεκριμένου καθηγητή, όπως συνάδελφοι του, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία λήψης καταθέσεων από τις ανήλικες που τον κατήγγειλαν.

Μετά τις καταγγελίες, ο καθηγητής συνελήφθη, ενώ χθες Δευτέρα 14 Νοεμβρίου οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την 8ήμερη κράτηση του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.