ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: 18χρονη αποκαλύπτει – «Είδα υψηλόβαθμο στέλεχος να βάζει το χέρι του μέσα από το μαγιό του 19χρονου»

Κιβωτός του Κόσμου: 18χρονη αποκαλύπτει – «Είδα υψηλόβαθμο στέλεχος να βάζει το χέρι του μέσα από το μαγιό του 19χρονου»

Μια πρώην φιλοξενούμενη της Κιβωτού του Κόσμου επιβεβαίωσε πως ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του Οργανισμού παρενόχλησε έναν 19χρονο.

Η 18χρονη Χριστίνα εμφανίστηκε στο δελτίο του Star με το πρόσωπό της και προχώρησε σε σοβαρές αποκαλύψεις. Έχοντας φύγει από δομή της Κιβωτού, η νεαρή κοπέλα είπε πως το στέλεχος είχε ιδιαίτερη «αδυναμία» στον 19χρονο, τον οποίο εκμεταλλευόταν με κάθε τρόπο.

«Έχω δει στη θάλασσα να τον πιάνει και να τον πετάει σαν παιχνίδι και έχω δει να τον πιάνει και να τον σηκώνει, βάζοντας το χέρι του μέσα από το μαγιό του», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι ο 19χρονος της το είχε αποκαλύψει, αλλά της είχε ζητήσει να μείνει μεταξύ τους.

«Ζητούσε από τον… άσχημα πράγματα. Να του βάλει και να του βγάλει τα παπούτσια, να του βάλει να φάει, να σηκώνει βαλίτσες. Μόνο ο…, κανένα άλλο παιδί. Τον 19χρονο τον έπαιρνε παντού μαζί του. Καλαμάτα, Χίο, ‘Ηπειρο, σε όποιο ταξίδι πήγαινε ήταν κι ο 19χρονος», συμπλήρωσε η 18χρονη Χριστίνα.

«Χτυπούσε και μείωνε τα παιδιά»

Η νεαρή αναφέρθηκε και στα άτομα εμπιστοσύνης που είχε ο πατέρας Αντώνιος, τα οποία, όπως είπε, ήταν… φόβος και τρόμος.

«Ο… ήταν κακός, άγριος, ψυχρός, απότομος, άκουγαν το όνομά του και κρύβονταν πίσω από τους τοίχους, τους μείωνε. Έχει παντρευτεί τη διευθύντρια του σπιτιού στην Κιβωτό στην Ηπειρο. Στον Βόλο νομίζω είχε χτυπήσει τρία παιδιά», είπε μεταξύ άλλων.

«Αποφάσισα να μιλήσω γιατί ο πατέρας Αντώνιος έκανε λόγο για παραβατικά παιδιά. Την πρεσβυτέρα την είχα ψηλά. Είπε ότι έχουμε συμφέρον να τους κάνουμε κακό. Εγώ δεν έχω κανένα συμφέρον. Έχει φύγει και δεν τους έχω ανάγκη. Το συμφέρον μου είναι να προστατέψω τα παιδιά που είναι ακόμη εκεί και τους συμπεριφέρονται σαν σκουπίδια», είπε καταλήγοντας.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top